Aöf

28 Ocak 2017 ATA AÖF Final Sınavı Soruları ve Yorumları (kolay mıydı, zor muydu?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, final sınavlarının ilk oturumu 28 Ocak 2017 09.30’da başladı. 120 dakika süren sınav 11.30’da sona erdi.

28 Ocak 2017’nin 2.oturum sınavı 14.00’da başladı ve 15.00’da sona erdi.  Öğrencilerin final heyecanı 29 Ocak 2017’de de devam edecek.

28 Ocak 2017 ATA AÖF final sınavı Cumartesi gününe ait soruları tartışıyoruz. Sizce sınav nasıldı? Sorular kolay mıydı, zor muydu? Beklediğiniz konulardan soru geldi mi?

AtA AÖF final sınavının birinci oturumuna (28 Ocak 2017) giren öğrencilerin sınav sorularıyla ilgili yorumlarını alıyoruz. Sizler de sınav soruları hakkındaki yorumlarınızı haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizimle ve diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Sınav giriş belgesi alma işlemleri obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Öğrenciler, öğrenci bilgi sistemine T.C. kimlik numaraları ve öğrenci numaralarıyla giriş yaparak sınav giriş belgelerine erişebilecekler.

29 Ocak 2017’de sınavlar 09.30 ve 14.00 olmak üzere 2 oturum halinde uygulanacak. ATA AÖF final sınavlarına giren öğrencilere kamupersoneli.net olarak başarılar diliyoruz…

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Adamlar sistemi kalmakbuzerine kurduklarini bu finalde tescillediler

  2. Amaç belli,para koparıp, millete diploma vermemek,boşuna para kaptırmayın,bu sistemde hem çalışıp hem okumak çok zor arkadaşlar,4 yanlış 1 doğruyu götürür sistemini getirdiler,ardından da test usulünü kaldıracaklar yavaş yavaş,aöf yi bitirmek gerçekten çok zor artık,tepki olarak en iyisi kayıt yaptırmamak.

  3. Çok zordu niye bu kadar zorlamislar anlamadım. ..vize ne kadar basitti. Final berbat ….çan eğrisi nden geçeriz inş. ..

  4. Adamlar resmen güç denemesi yapmışlar.O kadar çalıştım günlerce çalıştım.Sonuç tam bir fiyasko.Bu soruları nasıl hazırlıyorlar acaba.Bu kadar zor hazırlanmaz yahu.Bir kitap bile göndermiyorlar.

  5. bu final sınavı kolaydı ama yinede bu sistemi hiç sevmiyorum

  6. Bir soruda metan gazı için müsaade edilen konsantrasyon %1 diyordu cevap o muydu acaba ??

  7. final çokkk zordu. ben ömrümde bu kadar zor bir sınav yaşamadım. vizem 75 final 20 gelirse çokk sevineceğim. 4 yanlış 1 doğruyu götürmese iyiydi..

  8. Resmen hiç kimse geçmesin diye soru hazırlamîşlar…

  9. amaç sınıf geçirmemek. ilk başta internetten sınav yapıyoruz diye müşteri topladılar. daha sonra akla gelmeyecek sorular hazırlıyorlar. tahminimce yurt dışından ithal ettilr soruları. nasıl olsa öğrenciler sağmal inek. yoksa bu kadar keş nakit parayı nasıl toplayacaklar. rezalet.

  10. sayın yetkililer,hava şartlarından kaynaklanan sebeplerden dolayı sınav yerime ulaşabilmek için saatlerce suren otobus yolculugumdan sonra ,henuz kımse daha sınavdav cıkmamıs olmasına ragmen içeri alınmadım…
    sınav yerıme vardıktan ıtıbaren en cok da zamanı kampusde bulunan bolumu bulabılmek ıcın gecırdım,3 bayırı 45 yasımda olmama regmen kosarak cıktım tahmını 1 kılometre kadar kosudan sonra nefesım yetmedıgınden(kar ve buzlu yollara ragmen) son bayırda dustum,belimi incittim,okadar yol uzunlugunda hangı bınaya gırmem gerektıgı hakkında sual sorabılecegım 1 tek yewtkılıye dahı rastlamadım,sınav gunu yapmak zorunda oldugum yolculuk masraflarımı bıle borç buldugum para ıle temın ederken? nasıl olurda en gec bır gun evvelınden sınav yerını belırlememı uyarısında bulunabılırsınız ınanın anlamaya calısıyorum…
    ben ve benım gıbıler ıcın telafı sınavı yada sızlerden gelecek tavsıyeler uzere tekrarlanmasını arz edıyorum…
    ilgınız ve desteklerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

  11. Kitap gönderme yok obs sisteminden çalış lms açılmıyor bile ders videolarında ki hocalar sadece dokümanı resmen okuyor bi fark yok çıkmış soruları çözdüm binlerce kez yemeden içmeden kesilip ders çalıştım ama geçmememiz için yapılmış bir sınavdı artı birde sanki ben üniversite yada KPSS gibi eleme sınavına mı giriyorum da 4 yanlış benim bir doğrumu götürüyor saçma sapan iş olmuş bu kadar zorlu sorular ve koşullar var ders kaynakları ve video anlatımda daha iyi bir anlatım olsun

  12. Çoğu sorunun kitapla alakası yoktu, bütünleme sorulari kitaptan olsa bari.

  13. Kesinlikle berbad bi okul. Kitap yok buro yok ulasabilecegimiz kimse yok. Ayda 290 tl para yatiriyoruz. Sokakda bulmuyoruz parayi. 4 yanlış 1 dogruyu siliyor nedemek ya. Sorular desen tam olarak gecmesinler para gelsin diye yapilmis ozenle hazırlanmış tebrikler bravo

  14. Yorumlara katılıyorum.Her şey gerçekten de okumayın dercesine yapılıyor. 750 tl harç parası nedir ? kitap yok dediğiniz gibi bir bilgi alacak bürosu bile yok yani önce kabulleniyordum ama sınavlardan sonra okul ve şartları çok sıkıntılı gelmeye başladı. o kadar harç parasına karşı gidip çıktı alıyoruz 30 40 lirada ona veriyoruz .sınav merkezde gidiş geliş sıkıntı.hele kışın.4 yanışın 1 dogruyu götürmesi ayrı bir sıkıntı .kafam çook fazla karıştı.bir an önce çözüm bulunmalı.

  15. Sınav zordu okul ve şartları daha da zor4 yanlış bi doruyu nie götüruo tabiki gecemiyelim die

  16. Sınav berbat ötesiydi ne yapmaya çalışıyolar bi türlü anlamış değilim. Para kırmanın yolunu bulmuşlar. Elimizde okul tarafından verilen hiç bir not yok birde sordukları sorulara bak. Pes doğrusu diyorum!!

  17. Sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi adil değil örgün eğitim okuyan öğrencilerde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?

  18. Sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi adil değil örgün eğitim okuyan öğrencilerde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?

  19. Öncelikle sınava hazirlanabileceğimiz materyallere ulaşamıyoruz nasıl çalışıp ta başarılı olabiliriz neyle yetmiyormuş gibi 4 yanlış bir doğruyu götürüyor işimizi gittikçe zorlaştırıyorlar özetle vazgeçin yüksek öğretimden okumayın deniyor bize bu gidişle bir çok kişi ikinci dönem donduracak bende düşünmuyor değilim

  20. El insaf resmen dalga geçiyorlar…soruları görünce şok oldum.Galiba bende bırakıcam bu gidişle..sorulara baktım.Adamlar vize konusu 1. ünitenden 3 soru sormuşlar oda ayrıntı…Allah akıl fikir versin….

  21. aynen…kaydı sildireceğim…bu kadar da zor olmaz ki…

  22. ya bu kadar zorluk nie ya diploma almamızı istemiyolarsa okumayın desinler kısaca

  23. Gerçektende samimiyete dürüstlüğe inancım kalmadı.Eğitim sistemi de ortada.Kalın tekrar tekrar harç yatırın,oh bizde döner sermayeyle zenginleşelim..İş- ev-çocuklar a rağmen elimden geleni yaptım.Çocuklarımla vakit geçirmekten çalıp,zamanı derş çalışmaya kullandım.Bu kadar zorlaştırıldığı için size kocaman bir alkış…..

  24. vizede finalde eşitti bence ama zorladıkları kesin.. azcık çalışmakla geçilemeyecek kadar da değil! abartıyor çogu da.. şartlar pek hoş değil ama hiç çalışamadan geçmeyi istemekde …

  25. Sınav soruları ini bırakın bir kenara zor olsa ne olur ya da kolay olsa siz sistemlerinden şikayetçi olun siz internet üzerinden sınav yapıldığı ve 4 yanlışın bir doğruyu görülmediği için sosyal hizmetlere 950 tl yatiriyordunuz şimdi bunların hic biri yok sistemi resmen sizin sınıfta kalabileceğiniz şekilde ayarladilar uyanin baba parasi yiyen evlatlar

  26. Yorumum sizlerin incelenmesine bırakıldı yani yayimlamayacaksiniz çünkü işinize gelmeyecek ben inşaat iscisiyim zor yari diyorum bu parayı iki çocukla eğer yayimlamazsaniz h okuyan insana hak kim helal değildir çünkü ben doğruları söylüyorum resmen sistem sınıfta kalmam için ayarlanmış maden internet üzerinden sınav kalktı 4 yanlış bir doğruyu götürüyor harç parasını da 950 den 300 e düşürün ama bu işinize gelmez size sınıfta kalanların ikinci kez parası lazim

  27. Sınav soruları ini bırakın bir kenara zor olsa ne olur ya da kolay olsa siz sistemlerinden şikayetçi olun siz internet üzerinden sınav yapıldığı ve 4 yanlışın bir doğruyu görülmediği için sosyal hizmetlere 950 tl yatiriyordunuz şimdi bunların hic biri yok sistemi resmen sizin sınıfta kalabileceğiniz şekilde ayarladilar uyanin baba parasi yiyen evlatlar

  28. Sanki gecmeyelim diye uğraşıyorlar.ders çalışarak geçirdiğim zamana aciyorum ikinci dönem kayıt yaptırmayi düşünmüyorum.

  29. Sorular ara sinavda daha kolaydi. 4 yanlisin 1 dogruyu götürdüğü bu yeni sistemde sorular daha kolay olabilirdi.. kitap da vermiyorsunuz zaten. Kalmamiz icin her sey tamam.

  30. bukadar detaydan sormak zorundamıydız?biraz insaflı olun alacağımız açıköğretim diploması…

  31. çok kötü çok zordu sorular resmen snıfta kalalım diye uğraşmışlar

  32. arkadaş sanki örgün ögretimde okuyoruz.sonuçta tamamlama zaten girenlerin çogu memur bu kadar kasmanın ne anlamı var.

  33. bitirmememiz için ellerinden geleni yapmişlar üniversite bitirme şansımızı kursağımızda bıraktılar tebrik ediyorum

  34. berbat bir sistem. ben ikinci üniversitemi okumak için uğraşıyorum ancak sonuca ulaşamayacağım kesinleşti. örgün öğretim inanın daha kolaydı. neden mi? hocalar notlardan okumuyor gerçekten dersi anlatıyorlardı, elimizde kitap vb dökümanlar mevcuttu, 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyordu. aldıkları harç parası ne için peki? hangi hizmetten ötürü? böyle bir sistemde öğrencilerden başarı beklemek imkansız. sorular son derece amatörce sırf zorlaştırmak için alabildiğince detay satır araları şeklinde sorulmuştu. üzerine de yanlışların doğrıları götürmesi eklendiğinde sınıf geçmek imkansız. zaten de istedikleri bu değil mi???

  35. kaydımı sildireceğim ve bir dahada ata aöf düşünmiyeceğim paralarımıza yazık…………