Emniyet Personeli

10 Bin Özel Harekat Alımı İçin Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alımı yapılacak 10 bin özel harekat polisi için başvurular 2 Kasım 2016’da başladı. Başvuruların başlamasıyla beraber, yoğunluktan dolayı Polis Akademisi Başkanlığı sitesine erişimde zorluklar yaşandı. Başvurular 14 Kasım 2016’da sona erdi.

Başvuruların 14 Kasım’da sona ermesinin ardından başvuru yapan adaylar, sonuçları beklemeye başladı. 10 bin özel harekat polisi alımı için başvuruların üzerinden 21 gün geçti. Polis Akademisi Başkanlığı, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bir açıklama henüz yapmadı. 

Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 bin kişilik özel harekat alımı için toplam 285 bin adayın başvurduğu belirtildi. Bu yüzden sonuç açıklama süresi uzuyor. Birçok adayın umut bağladığı, 10 bin özel harekat polisi alımı başvuru sonuçları açıklandığında Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi sitesi üzerinden duyurulacak.

Parkur Değişecek mi?

Sosyal medyada ve birçok haber sitesinde parkurun değiştiği iddiaları yer alıyor. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından, değişip değişmediği merak edilen parkur konusunun da netlik kazanması bekleniyor. Şu an için parkurun değiştiğine yönelik herhangi bir resmi açıklama yok. 

Sonuçlardan İlk Siz Haberdar Olun