Banka Personeli Alım İlanları

Türkiye Emlak Katılım Bankası açıkladı: 2 yıl deneyimi olan personeller alınacak

Türkiye Emlak Katılım Bankası eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Bir pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten katılım bankası, başvurulara açık olan ilanına dair tüm ayrıntıları paylaştı.

Katılım bankacılığı sektöründe kariyer yapmak isteyenleri yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın eksik kadrolarını tespit ettiği ve bu doğrultuda da yeni bir personel alımı ilanı düzenlediği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Türkiye Emlak Katılım Bankası bir pozisyon için ‘daimi’ statüde personel alımı gerçekleştirecek. Peki, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın eylül ayı personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI

Hizmetleri ile sektörde dikkat çeken isimler arasında yer alan Türkiye Emlak Katılım Bankası, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıkan katılım bankası, bir pozisyon için daimi işçi arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu eylül ayı personel alımı ilanına göre ‘genel bankacılık meslek elemanı’ kadrosu için kurum bünyesine yeni personeller dahil edilecek. Banka yönetimi söz konusu pozisyon için adaylarda en az 2 yıllık deneyim şartının aranacağını ifade ederek alımların mülakat yöntemi ile yapılacağını bildirdi.

Ön başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar, Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından mülakata davet edilecek. Mülakata davet edilecek olan adaylarda ise şu kriterler göz önünde bulundurulacak:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az ön lisans mezunu olmak,
  • MS Office programlarını aktif bir şekilde kullanabiliyor olmak,
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri gelişmiş olmak,
  • Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olmak,
  • Yasa gereği yüzde 40 ve üzeri oranda engelli kapsamında değerlendiriliyor olmak,
  • 20- 40 yaş aralığında olmak,
  • Yoğun iş temposuna ayak uydurabiliyor olmak.

TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI PESONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanına, 12 Ekim 2024 tarihine kadar web site üzerinden başvuru yapılabilecektir. Ön başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar, bankanın ‘Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No: 9/ A Ataşehir- İSTANBUL’ adresine mülakat için davet edileceklerdir.