Akademik Personel

İnönü Üniversitesi ilana çıktı: O bölümler için 7 profesör alınacak

Eylül ayının başından bu yana akademi camiasından gelen personel alımı ilanları, bu alanda hizmet vermek isteyen birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Akademik kariyer yapma hedefinde olan adaylar niteliklerine uygun ilanları tespit etmeye çalışırlarken bir istihdam çağrısı da İnönü Üniversitesi’nden geldi. İşte kamu üniversitesinin personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Hem kamu hem de özel sektör tarafından istihdam çağrıları gelmeye devam ederken bir haber de İnönü Üniversitesi’nden geldi. 3 Nisan 1975 tarihinde Malatya’da kurulan ve o günden bu yana da faaliyetlerine devam eden İnönü Üniversitesi, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı.

Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıkan İnönü Üniversitesi, söz konusu ilanı için başvuru sürecinin bugün itibari ile başlamış olduğunu bildirdi. Farklı bölümler için profesör ihtiyacının olduğunu belirten üniversite yönetimi, ilgili ilana dair tüm merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

2024- 2025 eğitim- öğretim dönemi için kadro eksikliklerini tamamlamak isteyen İnönü Üniversitesi, Resmi Gazete aracılığı ile ilana çıktı. Farklı bölümlerde görevlendirmek üzere toplamda 7 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten kamu üniversitesi, kadro dağılımını ise şu şekilde paylaştı:

  • Diş Hekimliği Fakültesi- Klinik Bilimler- Ağız, Diş Çene Radyolojisi- Profesör: 2 kişi
  • Eğitim Fakültesi- Güzel Sanatlar Eğitimi- Resim İş Eğitimi- Profesör: 1 kişi
  • Eğitim Fakültesi- Temel Eğitim- Okul Öncesi Eğitimi- Profesör: 1 kişi
  • Hemşirelik Fakültesi- Hemşirelik Bölümü- Psikiyatri Hemşireliği- Profesör: 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Cerrahi Tıp Bilimleri- Anesteziyoloji- Profesör: 1 kişi
  • Tıp Fakültesi- Dahili Tıp Bilimleri- Nöroloji- Profesör: 1 kişi

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenmiş olan akademik personel alımı ilanı, bu alanda hizmet vermek isteyen pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 2024 akademik personel alımı ilanına 1 Ekim tarihine kadar şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapılabilecektir. Postada yaşanabilecek aksaklıklar, adayların sorumluluğundadır.