İş İlanları

Türk Telekom ilana çıktı! 3 pozisyon için personel alımı yapılacak

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan Türk Telekom, eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenledi. Farklı pozisyonlar için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kurum, istihdam fırsatına yönelik tüm ayrıntıları paylaştı.

Telekomünikasyon sektörünün en güçlü isimlerinden olan Türk Telekom, son olarak hizmetleri ile değil istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Bazı kadrolarında yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten kurum, söz konusu istihdam çağrısına dair tüm merak edilenleri paylaştı.

Yayınlamış olduğu personel alımı ilanı kapsamında 3 farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten Türk Telekom, başvuru ekranlarının erişime açık olduğunu bildirdi. Peki, Türk Telekom’un personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte konuya dair merak edilenler…

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI İLANI EYLÜL 2024

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre eksik kadrolarını belirleyen Türk Telekom ilana çıktı. Söz konusu ilan çerçevesinde 3 farklı pozisyon için personel alımlarının gerçekleştirileceğini belirten kurum, kadro dağılımını ve diğer detayları şu şekilde sıraladı:

  • BT otomasyon uzmanı (RPA): Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) teknolojilerine hakim olmak, bilgisayar mühendisliği ya da elektronik mühendisliği bölümünden mezun olmak, en az 2 yıllık deneyime sahip olmak, UIPath bilgisine sahip olmak, C#/ VB. NET dillerine hakim olmak.
  • IT uygulama operasyonları uzmanı/ kıdemli uzmanı: Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak, telekomünikasyon ya da bilgi teknolojileri alanında en az yıllık deneyime sahip olmak, MS SQL ve Oracle gibi veri tabanı teknolojilerine hakim olmak, JAVA be Weblogic uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Cyber security architect: En az 5 yıllık deneyime sahip olmak, firewall, IPS ve DLP gibi konular hakkında uzman bilgisine sahip olmak, CEH, CISM, CISSP gibi sertifikalara sahip olmak, ZTNA ve bulut güvenliği konularında bilgi sahibi olmak.

TÜRK TELEKOM PERSONEL ALIMI İLANINA NASIL BAŞVURULUR?

Türk Telekom tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanı için pozisyon bazında farklı başvuru tarihleri belirlendi. Buna göre adaylar; BT otomasyon uzmanı ve IT uygulama operasyonları uzmanı/ kıdemli uzmanı pozisyonları için 25 Eylül’e, cyber security architect pozisyonu için ise 22 Mayıs’a kadar başvurularını tamamlayabilecek.