Gündem

Kamu çalışanları eylül ayında bayram edecek! O banka 100 bin TL’yi anında ödüyor

Maddi olarak çıkmaza giren kamu çalışanlarına bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Halkbank yalnızca kamu görevlilerini ilgilendiren yeni kredi paketini başvurulara açmış olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Enflasyon artışı, kur farkı, akaryakıt zamları, altın fiyatları ve daha pek çok faktörün ışığında ağırlaşan hayat şartları, her kesimde olduğu gibi memurlarda da ciddi tahribatlara sebep oldu. Toplumun büyük bir kesimine göre yüksek maaş alan ancak yüksek enflasyondan ötürü alım güçleri düşen memurlar bu süreci en iyi şekilde atlatabilmek adına maddi destekleri yakın takip altına aldı. Bu noktada kredi kampanyası ile öne çıkan bankalardan biri de Halkbank oldu.

Eylül ayında da milyonların bütçesine destek olmayı sürdüren kamu bankası Halkbank, yeni kampanyaları ile olay yarattı. Hem emekliler hem öğrenciler hem de memurlar için birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirerek sektörde öne çıkan Halkbank, milyonlarca kişi tarafından yakın takip altına alındı.

Düzenlemiş olduğu eylül ayı memur kredisi kampanyasının başvurulara açılmış olduğunu bildiren Halkbank, esnek ödeme avantajı sunan ürününün ayrıntılarını paylaştı.

HALKBANK’TAN KAÇIRILMAYACAK MEMUR KREDİSİ FIRSATI

Memurlar için düzenlediği avantajlı kampanyaları ile milyonların bütçesine destek olmayı sürdüren Halkbank, son olarak eylül ayı kredi kampanyası ile gündeme geldi. Memurların ihtiyaçlarını cazip faiz oranlarına sahip kredi paketi ile gidermeyi hedefleyen kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan memur kredisi kampanyasının başlangıç faizi yüzde 5, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. Taksit ödemelerinin her ay yapılabileceği gibi 3 ayda bir olacak şekilde de yapılabileceğini belirten banka, kampanyasına yönelik örnek maliyet tablosunu şu şekilde düzenledi:

  • Kredi tutarı: 100.000 TL
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Kredi tahsis ücreti: 575 TL
  • Aylık taksit tutarı: 8.339,77 TL

HALKBANK MEMUR KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank’ın memur kredisi kampanyasına bankanın şubeleri, internet bankacılığı ekranı ve mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Kredi başvurusu olumlu sonuçlanan memur, bankaya gitmesine gerek kalmadan ilgili tutarı hesabında görüntüleyebilecektir.