Gündem

12500 TL maaş alan emekliye eylül ayında 8000 TL daha ödenecek! Tek şart var

En düşük emekli maaşının 2025 yılında hangi seviyeye yükseltileceği merak edilirken bankacılık sektöründen eylül ayı fırsatlarına ilişkin açıklamalar geldi. SGK’dan maaş alan herkese ek ödeme hizmeti sunacağını belirten bir özel banka, eylül ayı fırsatına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Özel bankacılık sektöründen gelen eylül ayı kampanya haberleri, son dönemlerde desteğe ihtiyaç duyan birçok tüketici tarafından yakın takip altına alındı. Kendilerine uygun banka kampanyasını bulabilmek adına arama motorları üzerinden sık sık sorgulamalarda bulunan tüketicilere son olarak Türkiye Ekonomi Bankası’ndan yüzlerini güldürecek bir karşılık geldi.

Eylül ayı kampanyalarını peş peşe duyurarak hem müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yüzlerini güldüren Türkiye Ekonomi Bankası, emeklileri de unutmadığını gözler önüne serdi. Her ay olduğu gibi bu ay da emeklilere promosyon ödeyeceğini belirten banka, güncel kampanyasına dair ayrıntıları paylaştı.

TEB EYLÜL AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Duyurduğu eylül ayı kampanyaları ile rakiplerine adeta meydan okuyan Türkiye Ekonomi Bankası, son olarak emekli promosyonu kampanyası ile dikkat çekti. Özel banka, ay sonuna kadar devam edecek olan kampanyası dahilinde yapacağı ödeme tutarlarını şu şekilde paylaştı:

  • Maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

TEB EYLÜL AYI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın 12 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu eylül ayı emekli promosyonu kampanyası, nakit desteğine ihtiyaç duyan milyonlarca emekliyi harekete geçirdi. Bankanın ilgili kampanyasına nasıl başvuru yapabileceklerini öğrenmek isteyen emekliler, arama motorları üzerinden sorgulamalara başladı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre emekli maaşı hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyarak promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emekliler; mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı ve şubeler üzerinden hesap taşıma talimatı verebilir. Talimatın bankanın ilgili birimi tarafından onaylanması halinde promosyon tutarı yeni müşterinin hesabına anında aktarılacaktır.