Gündem

Memura düşük faiz ve uzun vade ile 250 bin TL’lik kredi desteği! Hesap tabloları yayınlandı

Maddi açıdan desteğe ihtiyaç duymaya başladıklarını belirten memurlar için bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Denizbank, yalnızca kamu görevlilerini kapsayan kredi paketini resmen açıkladı. İşte ayrıntılar…

Ağustos ayı enflasyon verilerinin açıklanması ile birlikte yılın ikinci yarısına ilişkin ikinci veri tamamlanmış oldu. Memur maaşları üzerinde etkili olan bu verinin ardından bazı uzmanlar olası maaş zamlarını hesaplamaya başlarlarken milyonları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı.

Son dönemlerde arka arkaya açıklanan zamların ardından maaşlarının erimeye başladığını belirten memurlar, desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirmeye başlamışlardı. Bunun üzerine devreye giren Denizbank, yalnızca kamu görevlilerini kapsayan yeni bir kredi kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu. Peki, Denizbank’ın memur kredisinin detayları neler? İşte merak edilenler…

DENİZBANK MEMURLARA 250 BİN TL’LİK KREDİ DESTEĞİ VERECEK

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen üyeleri arasında yer alan Denizbank, son olarak eylül ayı fırsatları ile gündeme geldi. Emekliler, asgari ücretliler hatta öğrenciler için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, son olarak memurlar için de elini taşın altına koydu.

Denizbank’ın resmi web sitesi üzerinden duyurulmuş olan kamu görevlisi kredi destek paketine göre ilgili şartları sağlayan tüm memurlara 250 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunulacak. Kredi paketinden yararlanan memurlar borçlarını 36 aya kadar taksitlendirebilecek. Kampanya dahilinde uygulanacak olan asgari faiz oranı ise yüzde 4,11 olacak.

DENİZBANK MEMUR KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Denizbank tarafından 250 bin TL’lik üst limit, 36 aylık azami vade ve yüzde 4,11’lik başlangıç faizi ile duyurulmuş olan memur kredisi, milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Söz konusu memur kredisi kampanyasından nasıl yararlanılabileceği merak konusu oldu.

Özel banka tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre 250 bin TL üst limitli memur kredisine Denizbank’ın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir. Dijital başvurunun yanı sıra Denizbank şubeleri üzerinden yüz yüze kredi başvurusu oluşturmak da mümkündür.