Kamu Personelleri

60 KPSS puanı olana belediyede memuriyet! Resmi açıklama yapıldı

Belediyelerde çalışmanın yollarını arayanlara müjdeli haber geldi. KPSS puanı şartı ile yeni personeller alınacağını belirten bir ilçe belediyesi, başvuru süreci henüz başlamamış olan ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Memur olmanın, kariyer planlamasının devlet kontrolünde yapılmasının her zamankinden daha önemli olduğu şu günlerde kamu ilanları yakın takip altına alındı. 81 ilde gerçekleşecek olan personel alımlarına dair çalışmalarını sürdüren adaylara bir haber de ilçe belediyesinden geldi.

Edinilen bilgilere göre Artvin Hopa Belediyesi eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Farklı kadrolarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten Artvin Hopa Belediyesi, söz konusu ilana ilişkin tüm merak edilenleri paylaştı. İşte ayrıntılar…

ARTVİN HOPA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI

Eksik kadrolarını belirleyen Artvin Hopa Belediyesi, ilana çıktı. Toplamda 2 memur alımının yapılacağını belirten ilçe belediyesi, açık pozisyonları ise şu şekilde paylaştı:

  • Mühendis: Belediyenin teknik projelerinde görev alıp, mühendislik hizmetlerini yönetecek.
  • Veteriner hekim: Hayvan sağlığı ve belediye veterinerlik hizmetlerinde çalışacak.

Hopa Belediyesi’nin güncel personel alımı ilanı için belirlenmiş olan başvuru kriterleri şu şekilde açıklandı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından men edilmemiş olmak,
  • Adli sicil kaydı temiz olmak,
  • Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak,
  • Görevin yapılmasına engel olabilecek devamlı bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • 657 sayılı Kanun’un 48’inci maddesinde yer alan şartları sağlıyor olmak,
  • Pozisyon bazında belirlenmiş olan özel şartları sağlıyor olmak,
  • KPSS’nin ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak.

ARTVİN HOPA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Artvin Hopa Belediyesi’nin mühendis ve veteriner hekim pozisyonları için personel ihtiyacının olduğunu öğrenen pek çok kişi, ilanın başvuru sürecine dair araştırmalar yapmaya başladı. Söz konusu ilana nereden ve nasıl başvuru yapılabileceği merak konusu oldu.

Hopa Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre personel alımı ilanı için başvuru süreci 1 Ekim 2024 tarihinde başlayıp 4 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Adaylar başvuru için gereken evrakları Hopa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen teslim edecek. Posta yolu ile de gönderime açık olan evraklarda gecikmenin yaşanması halinde ise sorumluluk belediyeye değil, adayın kendisine ait olacak.