İşkur İş İlanları

Migros farklı illerde 156 personel istihdam edecek! En az ilkokul mezunu olmak yeterli

Ülkemizin en çok tercih edilen marketlerinden olan Migros, son olarak istihdam çağrısı ile gündeme geldi. Türkiye genelinde eksik kadrolarını belirleyen zincir market, ilana çıktı. İşte Migros’un güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Ülkemizin en gözde zincir marketlerinden olan Migros, hafta başı itibari ile istihdam çağrısında bulundu. Farklı illerde görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren zincir market, söz konusu ilanına dair ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanları kapsamında farklı illerde görevlendirmek üzere toplamda 156 yeni personele ihtiyaç duyduğunu belirten Migros, başvuru sürecinin devam ettiğini bildirdi. İşte Migros’un başvurulara açık olan personel alımı ilanlarına dair merak edilenler…

MİGROS PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Düzenlediği indirim kampanyaları, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Migros, son olarak istihdam çağrısı ile adından söz ettirdi. İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlar aracılığı ile toplamda 156 yeni personeli kadrosuna dahil edeceğini bildiren Migros, alımların yapılacağı şehirleri ise şu şekilde sıraladı:

  • Konya, Muğla, Mersin, Yalova, Aydın, Manisa, Antalya, Bursa, Tekirdağ, İstanbul.

Migros, açık pozisyonları şu şekilde paylaştı:

  • Satış danışmanı/ uzman yardımcısı, reyon görevlisi, market elemanı, diğer satış nezaretçisi, kasiyer, beden işçisi.

MİGROS PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Migros’un Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler için belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını aşmış olmak,
  • En az ilkokul mezunu olmak (pozisyona göre değişebilir),
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak,
  • Yoğun tempoda çalışabilmek,
  • Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek,
  • Pozisyon özelinde belirlenmiş olan deneyim vb. şartları sağlamak.

Migros’un Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılabileceği, iş arayışı içerisinde olan birçok kişi tarafından merak edildi. Zincir market, resmi kaynakları aracılığı ile konuya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu personel alımı ilanlarına Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılabiliyor.