Banka Personeli Alım İlanları

Yapı Kredi Bankası personel alımı ilanı yayınlandı! Boş pozisyonlar belli oldu

Yapı Kredi Bankası istihdam fırsatları ile gündemden geldi. Resmi kaynakları aracılığı ile yeni personellere ihtiyaç duyduğunu duyuran banka, söz konusu ilanına dair merak edilen tüm yarıntıları paylaştı.

Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Yapı Kredi Bankası, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Söz konusu ilanın aday başvurularına açık olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, ilanın detaylarını ilgilileri ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Farklı şehirlerde ve farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel arayışı içerisinde olduğunu belirten Yapı Kredi Bankası, kadro dağılımını ve ilgili kadrolar için belirlemiş olduğu başvuru şartlarını şu şekilde sıraladı:

  • Özel bankacılık portföy yönetmeni- Bursa: 4 yıllık bankacılık tecrübesine sahip olmak, yatırım ürünleri konusunda bilgi sahibi olmak, SPK düzey 1 lisans belgesine sahip olmak.
  • Kobi/ İşletme/ Blue Class portföy yöneticisi: Yüzde 40 oranında engelli olmak, ilgili pozisyonda en az 2 yıl çalışmış olmak, lisans mezunu olmak, SPK, BES, SEGEM sertifikalarına sahip olmak.
  • Müşteri hizmetleri temsilcisi: Yüzde 40 oranında engelli olmak, MS Office programlarına hakim olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak.
  • Direkt satış yetkilisi: En az önlisans mezunu olmak, seyahat engeli bulunmamak, ikna kabiliyeti yüksek olmak.
  • Faktoring Ankara şube portföy yönetmen yardımcısı: En az lisans mezunu olmak, en az 2 yıllık satış tecrübesine sahip olmak, MS Office programlarına hakim olmak.
  • Yapı Kredi leasing İzmir bölge portföy yöneticisi: En az lisans mezunu olmak, İngilizce biliyor olmak (tercihen), MS Office programlarına hakim olmak, ticari ya da kurumsal satış konusunda en az 3 yıllık tecrübeye sahip olmak.

YAPI KREDİ BANKASI PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Yapı Kredi Bankası paylaşılmış olan ağustos ayı personel alımı ilanı, bankacılık sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Özel bankanın söz konusu istihdam fırsatı için nereden ve nasıl başvuru yapılması gerektiği merak konusu oldu.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre ilgili personel alımı ilanına bankanın resmi web sitesinde yer alan ‘Kariyer’ ekranı üzerinden online olarak başvuru yapılabilmektedir.