İş İlanları

PTT personel alımı ne zaman? 2024 PTT personel alımı başvuru ekranı

Ülkemizin en önemli kurumlarından olan PTT, son dönemlerde arama motorları üzerinden sık sık sorgulanmaya başlandı. PTT’nin ne zaman personel alımı yapacağı merak konusu oldu. Bizler de bu içeriğimizde PTT istihdam fırsatlarına dair bilgilendirmelerde bulunduk. İşte ayrıntılar…

Personel alımı ilanları, son dönemlerde arama motorları üzerinden sık sık sorgulanan konu başlıkları arasında yer alıyor. Gelirlerini yükseltmek, kariyerlerini sağlam zeminler üzerine inşa etmek isteyen pek çok kişi güncel personel alımı ilanlarını yakın takip altına aldı.

Ağustos ayına giriş yapılması ile birlikte hem bakanlıklardan hem de devletin birçok kurumundan personel alımı ilanları gelmeye başladı. Eksiksiz bir kadro ile faaliyetlerini sürdürmeye devam etmek isteyen pek çok kurum, boş kadrolarını ilan etti. Bu noktada PTT’nin personel alımı yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

Uzunca bir süredir Türkiye genelinde personel alımı yapmayan PTT’nin bu sene alım yapıp yapmayacağı, milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki, PTT personel alımı ilanı yayınlandı mı? PTT, hangi kadroları için personel alımı yapacak? İşte konuya ilişkin merak edilenler…

PTT PERSONEL ALIMI YAPACAK MI?

Son olarak 2018 yılında ülke genelinde personel alımı yapan PTT, nerede ise her ay istihdam fırsatı iddiaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Çok çeşitli kaynaklar PTT’nin bu yıl toplu personel alımı gerçekleştireceğini yazsa da kurum tarafından bu yönde yapılmış olan resmi bir açıklama bulunmuyor.

Ağustos 2024 tarihi itibari ile PTT’nin herhangi bir resmi personel alımı ilanı bulunmuyor. Kurumun ne zaman eksik kadrolarını ilan edeceği de henüz bilinmiyor.

PTT PERSONEL ALIMI İLANLARI NEREDEN YAYINLANIR?

PTT personel alımı ilanları kurumun resmi web sitesi üzerinden yayınlanıyor. Gişe yetkilisi, dağıtıcı, koruma ve güvenlik görevlisi gibi kadrolar için personel alımı yapacağı tahmin edilen PTT’nin istihdam fırsatlarından haberdar olmak isteyenlerin kurumun resmi web sitesini yakından takip etmeleri gerekiyor.

PTT’nin yayınlayacağı personel alımı ilanlarına kurumun resmi web sitesi üzerinden başvuru yapılabileceği tahmin ediliyor. Ancak yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi istihdam fırsatlarının ne zaman duyurulacağı henüz bilinmiyor.