Akademik Personel

Trakya Üniversitesi ilana çıktı: 5 akademik personel alınacak

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan Trakya Üniversitesi, 3 farklı kadro için yeni akademik personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Ülkemizin en değerli kamu üniversitelerinden olan Trakya Üniversitesi, yeni döneme eksiksiz bir şekilde başlayabilmek adına çalışmalarını hızlandırdı.

Fiziksel çalışmaların yanı sıra eksik kadrolarını da belirleyen Trakya Üniversitesi yönetimi, farklı kadrolarda görevlendirmek üzere 5 yeni akademik personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte ilgili ilana dair merak edilenler…

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI

Trakya Üniversitesi tarafından yayınlanmış olan akademik personel alımı ilanına göre üniversite yönetimi, şu kadrolar için personel alımı yapacak:

  • Robotik ve Yapay Zeka (Ders vermek ile görevli): 2 kişi
  • İnsansız Araç Teknikerliği (Ders vermek ile görevli): 2 kişi
  • Göğüs Hastalıkları (Uygulamalı birim): 1 kişi

Trakya Üniversitesi tarafından duyurulmuş olan 5 kişilik akademik personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı şartları sağlamaları gerekecek. Açık kadro bazında belirlenmiş olan başvuru şartları şu şekilde:

  • Robotik ve Yapay Zeka: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak (makine mühendisliği, elektrik- elektronik mühendisliği, matematik mühendisliği, fizik mühendisliği, matematik ve bilgisayar bilimleri, yönetim bilişim sistemleri vb.), ilgili bölümlerden birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak, robotik ve yapay zeka alanında en az 1 yıllık deneyime sahip olmak, ALES puanına sahip olmak.
  • İnsansız Araç Teknikerliği: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak (elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik- elektronik mühendisliği, makine mühendisliği, kontrol ve otomasyon mühendisliği, yazılım geliştirme vb.), ilgili bölümlerden birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak, insansız araç teknolojisi alanında en az 1 yıllık deneyime sahip olmak, ALES puanına sahip olmak.
  • Göğüs Hastalıkları: YDS’den en az 50 puan almış olmak, göğüs hastalıkları dalında uzmanlık, yoğun bakım bilimi dalında ise yan dal uzmanlık belgesine sahip olmak.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Trakya Üniversitesi’nin akademik personel alımı ilanına 12- 26 Ağustos 2024 tarihleri arasında başvuru yapılabilecektir. Başvurular, ilgili kadronun bulunduğu birime şahsen veyahut da posta yolu ile iletilebilecektir.