Gündem

Emekli ağustos ayında bayram edecek! 12 bin TL’lik ödeme için acele edin

Bütçe desteğine ihtiyaç duyan emekli vatandaşlara, Şekerbank’tan müjdeli haber geldi. Özel banka, emeklilerin bu ay çift ödeme alabileceklerini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Emeklinin geçim derdi boyunu aşarken bankalardan beklenmedik açıklamalar geldi. SGK ile yapılan maaş ödemeleri protokolü kapsamında ağustos ayında promosyon kampanyalarını güncelleyen bankalar, emeklilerin 31 Ağustos 2024 tarihine kadar promosyon ödemelerinden yararlanabileceklerini bildirdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü neticesinde emeklilere maaş harici promosyon ödemeleri yapan bankalar, ağustos ayında da milyonlarca kişi tarafından yakın takip altına alındı. En yüksek promosyon ödemesini gerçekleştiren bankayı tespit etmek üzere arama motorları üzerinden konuya yönelik sorgulamalarda bulunan emeklilere son olarak Şekerbank’tan müjdeli haber geldi. Sektörün en bilindik isimlerinden olan Şekerbank, ağustos ayı emekli promosyonu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI AĞUSTOS 2024

Özel bankacılık sektörünün en bilindik isimleri arasında yer alan Şekerbank, ağustos ayı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekti. Bireysel ve ticari statülü müşterilerinin yanı sıra emekliler için de avantajlı kampanyalar düzenleyen banka, ayrıntıları aktardı.

Emekli müşterilerine ‘Emekli Destek Hattı’ üzerinden 7 gün 24 saat olacak şekilde kesintisiz hizmet sunan Şekerbank, henüz müşterisi olmayan emeklilere seslendi. Maaş hesapları farklı bankalarda olan emekliler için yeni bir promosyon kampanyası düzenlediğini belirten banka, ilgili kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin maaş hesaplarını bankaya taşımaları gerektiğini bildirdi.

Şekerbank’ın maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emekliye ağustos ayı içerisinde ödeyeceği promosyon tutarları şu şekilde kayda geçti:

  • Maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 5 bin TL
  • Maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 8 bin TL
  • Maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 12 bin TL

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Şekerbank’ın 12 bin TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına, bankanın iletişim kanalları aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Mobil uygulaması, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri üzerinden maaş taşıma talimatının verilmesine olanak tanıyan banka, başvurusu kabul edilen emeklilere bu ay maaş harici ödeme yapılacağını bildirdi.