İşkur İş İlanları

İŞKUR valiliğe 200 personel alımı yapacak! Şartlar belli oldu

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenmiş olan Toplum Yararına Programlar doğrultusunda valilik için personel alımı gerçekleştirilecek. İşte ağustos ayı İŞKUR TYP personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Personel alımı ilanlarının yakından takip edildiği şu günlerde Türkiye İş Kurumu’ndan müjdeli bir haber geldi. Geliştirmiş olduğu Toplum Yararına Programlar kapsamında birçok şehirde personel alımlarının gerçekleştirileceğini belirten kamu kurumu, son olarak Şanlıurfa Valiliği için bir alım ilanı düzenledi.

İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yayınlanmış olan TYP personel alımı ilanına göre Şanlıurfa Valiliği’nde tek pozisyon için personel arayışı başladı. Peki, İŞKUR TYP personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılır? İşte söz konusu ilana dair merak edilenler…

İŞKUR TYP ŞANLIURFA VALİLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI GÜNCEL

Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenmiş olan personel alımı ilanına göre Toplum Yararına Programlar kapsamında Şanlıurfa Valiliği’ne yeni personeller alınacak. Personeller, temizlik işleri biriminde istihdam edilecek.

Şanlıurfa Valiliği’nde temizlik personeli olarak görev yapmak isteyen adaylardan bazı şartları sağlamaları istenecek. Toplamda 200 kişilik alım için belirlenmiş olan başvuru şartları ise şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşın üzerinde olmak,
  • Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı, işsiz olmak,
  • Toplam hane halkı geliri asgari ücretin 1,5 katını aşmıyor olmak,
  • Mesleğin yapılmasına engel olabilecek devamlı bir sağlık sorunu bulunmamak.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları sağlayan adaylar, 12- 13 Ağustos tarihleri arasında Şanlıurfa Valiliği’nde bir mülakata tabi tutulacaklar. Mülakat neticesinde 200 kişilik personel alımı süreci tamamlanmış olacak.

İŞKUR TYP ŞANLIURFA VALİLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR’un Şanlıurfa Valiliği için düzenlemiş olduğu TYP personel alımı ilanı için 11 Ağustos tarihine kadar başvuru süreci devam edecek. Adaylar başvurularını İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden oluşturabilecekler. Yanı sıra arzu edenler kurumun ALO 170 numaralı iletişim hattı üzerinden de iş başvurusunda bulunabilecekler.

İŞKUR’un ilgili ilanı kapsamında istihdam edilenler 9 ay boyunca TYP kapsamında çalışabilecekler. Aynı aileden başvuru yapan kişilerden yalnızca 1’i Şanlıurfa Valiliği bünyesinde istihdam edilecek.