İş İlanları

PTT personel alımı yapacak! En az önlisans mezunu olmak yeterli

Bir süredir toplu alım yapması beklenen PTT, Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, iki farklı pozisyon için personel alımı yapacağını bildirdi. İşte PTT’nin güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Ağustos ayı personel alımı ilanları gündemden düşmemeye başladı. Kariyerini ve kazancını daha iyi noktalara taşıyabilmek adına güncel personel alımı ilanlarını sorgulayan vatandaşlar, Türkiye İş Kurumu’nu da yakın takip altına aldı.

Hem özel sektör hem de kamu sektörü için günlük olarak binlerce personel alımı ilanı yayınlayan Türkiye İş Kurumu, son olarak merak ile beklenen PTT ilanı ile gündeme geldi. Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirmiş olduğu toplu personel alımlarının ardından ilana çıkmayan kurum, iki farklı pozisyon için personel ihtiyacının olduğunu bildirdi. Peki, PTT personel alımı ilanına nereden ve nasıl başvuru yapılır? PTT iş ilanı başvuru şartları neler? İşte söz konusu ilana dair ayrıntılar…

PTT PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Kendi alanında ülkemizin öncü kurumları arasında yer alan PTT, eksik kadrolarını belirleyerek Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. İki farklı pozisyon için yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiren kurum, ilana ilişkin ayrıntıları paylaştı.

PTT’nin Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlamış olduğu personel alımı ilanına göre müşteri hizmetleri görevlisi asistanı ve muhasebe uzmanı pozisyonları için personel alımları yapılacaktır.

Müşteri hizmetleri görevlisi asistanı pozisyonu için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Yanı sıra çağrı merkezi işlemlerinde deneyimli olmak, CRM programları ile MS Office programlarını aktif olarak kullanabilmek de bu pozisyon için aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Muhasebe uzmanı pozisyonu için adayların Logo Tiger programını biliyor olmaları gerekmektedir. Yanı sıra banka kayıtları ve cari mutabakatları yapabilmek de aranan şartlar arasında yer almaktadır.

PTT PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

PTT’nin Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanmış olan personel alımı ilanına online ortamda başvuru yapılabilmektedir. Adaylar Türkiye İş Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden ilgili pozisyon için başvuru oluşturabilmektelerdir.