Gündem

Özel bankadan güçlü çıkış: Emekliye 15000 TL promosyon, 1200 TL indirim tanımlanacak

Bankaların ağustos ayı kampanyalarının yakından takip edildiği şu günlerde emeklilerin yüzlerini güldürecek bir promosyon açıklaması geldi. Geçim dertleri artan emekliler için kesenin ağzını açan QNB Finansbank, promosyon ve diğer kampanyalarını paylaştı. İşte ayrıntılar…

Özel bankacılık sektörünün gözdelerinden olan QNB Finansbank, ağustos ayı emekli kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Maaş hesaplarını banka bünyesine taşıyan tüm emeklilere promosyon ödemesi yapacağını belirten özel banka, ek olarak bir indirim fırsatının da tanımlanacağını bildirdi.

Resmi web sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada emeklilere CardFinans ile yapacakları harcamalar karşılığında indirimler tanımlayacağını belirten özel banka, söz konusu kampanyanın yıl boyunca geçerli olacağını bildirdi. İşte QNB Finansbank’ın emekli kampanyalarına dair ayrıntılar…

QNB FİNANSBANK EMEKLİ KAMPANYALARI AĞUSTOS 2024

QNB Finansbank’ın 31 Ağustos 2024 tarihine kadar maaş hesaplarını banka bünyesine taşıyacak olan emeklilere ödeyeceği promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • Aylık maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emeklilere: 6 bin 250 TL
  • Aylık maaşı 10.000- 14.999 TL aralığında olan emeklilere: 10 bin TL
  • Aylık maaşı 15.000- 19.999 TL aralığında olan emeklilere: 12 bin 500 TL
  • Aylık maaşı 20.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 15 bin TL

QNB Finansbank’ın emekli indirim kampanyasına göre; QNB Finansbank POS’larından yapılacak olan her 50 TL ve üzeri tutarlı market harcamasına yüzde 5 (aylık en fazla 50 TL), aynı şekilde eczanelerden yapılacak olan her 50 TL ve üzeri tutarlı harcamaya da yüzde 5 (en fazla 50 TL) tutarında indirim yansıtılacak. Senelik indirim tutarı bin 200 TL’yi bulabilecek.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

QNB Finansbank’ın 15 bin TL üst limitli promosyon kampanyası için maaş hesabının taşınması yeterlidir. Taşıma talimatı bankanın şubeleri üzerinden verilebileceği gibi internet bankacılığı ekranı ya da mobil uygulama üzerinden de verilebilmektedir.

İndirim kampanyası için ise herhangi bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Kişinin harcamalarını CardFinans ile QNB Finansbank POS cihazları üzerinden yapması yeterlidir.