Kamu Personelleri

TÜBİTAK 38 yeni personel alımı yapacak! Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre kurum eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. İşte TÜBİTAK’ın Ağustos 2024 tarihli personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Kamuya bağlı olarak hizmet veren kurum ve kuruluşlar, son dönemlerde birçok kişi tarafından yakın takip altına alındı. Olumsuz ekonomik gelişmelerden ötürü özel sektörde çalışmayı pek de güvenilir bulmayan birçok kişi, kariyerini ve dolayısı ile de aylık gelirini garanti altına almak adına kamu personel alımı ilanlarına yöneldi.

Ağustos ayına girilmesi ile birlikte birçok kamu kurum ve kuruluşu eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Belediyeler, valilikler, bakanlıklar, kaymakamlıklar ve daha pek çok kurum, yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Yanı sıra üniversiteler de akademik personel kadrolarını tamamlayabilmek adına ilana çıktı.

Kamuda görev yapmak isteyenleri ilgilendiren bir istihdam haberi de ülkemizin en önemli kurumlarından olan TÜBİTAK’tan geldi. Eksik kadrolarını belirleyen kurum, farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte TÜBİTAK’ın Resmi Gazete’de de yayımlanmış olan güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete üzerinden ilana çıkan TÜBİTAK, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildirdi. Toplamda 38 personelin istihdam edileceğini belirten kamu kurumu, detayları ilgilileri ile paylaştı.

TÜBİTAK’ın resmi personel alımı ilanından edinilen bilgilere göre; deniz ulaştırma ve işletme teknikeri, vardiya zabiti, gemi yağcısı, kamarot, araştırmacı ve AR- GE proje teknisyeni pozisyonları için personel istihdamı gerçekleştirilecek. Yen personeller TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ile Ulusal Metroloji Enstitüsü’nde (UME) görev yapacak.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Adayların yalnızca bir pozisyon için başvuru oluşturabileceklerini belirten TÜBİTAK, her pozisyon için farklı başvuru kriterlerinin belirlenmiş olduğunu bildirdi. İlan hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen adayların kurumun resmi web sitesini inceleyebileceklerini belirten TÜBİTAK, gemi adamı alımı için 12 Ağustos, diğer pozisyonlar için ise 27 Ağustos tarihine kadar başvuruları kabul edeceğini ifade etti.