İşkur İş İlanları

Kamuya 100 kişi alınacak! KPSS şartı yok, 18 yaşını dolduran başvurabilir

Türkiye İş Kurumu tarafından düzenlenen toplum Yararına Programlar kapsamında kamuya KPSS şartı olmaksızın personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte İŞKUR TYP personel alımı ilanına dair merak edilenler…

Kamuda çalışmanın her zamankinden daha da önemli olduğu şu günlerde Türkiye İş Kurumu’ndan müjdeli haber geldi. Günlük olarak hem kamuya hem de özel sektöre yönelik personel alımı ilanları yayınlayan kamu kurumu, son olarak kendi geliştirmiş olduğu program dahilinde istihdam fırsatı sundu.

Türkiye İş Kurumu’nun kamu hizmetlerine dönemlik olarak destek verilmesi amacı ile geliştirmiş olduğu Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında ülke genelinde personel alımları başladı. Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş olan yüzlerce personel alımı ilanının ardından son olarak Bartın’dan bir haber geldi. İŞKUR, Bartın’da geçici işçi statüsünde istihdam fırsatının sunulmuş olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

İŞKUR TYP BARTIN PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Toplum Yararına Programlar kapsamında Bartın ili özelinde personel istihdamlarının gerçekleştirilecek olduğunu bildiren Türkiye İş Kurumu, güncel ilana yönelik ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Kurumu tarafından duyurulmuş olan istihdam fırsatına göre Bartın’da temizlik görevlisi alımları yapılacak. Personeller; Bartın İl Özel İdare Müdürlüğü, Amasra Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Ulus Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Kurucaşile Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görevlendirilecek.

İŞKUR TYP Bartın personel alımı ilanına göre; Bartın Merkez’de 55 kişi, Amasra’da 18 kişi Ulus’ta 20 kişi, Kurucaşile’de ise 7 kişi görevlendirilecek.

İŞKUR TYP BARTIN PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu’nun yayınlamış olduğu TYP Bartın personel alımı ilanına 6 Ağustos 2024 Salı (bugün) gününe kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular kurumun resmi web sitesi, ALO 170 numaralı iletişim hattı ve İŞKUR hizmet noktaları aracılığı ile kabul edilecek.

İŞKUR TYP Bartın personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen kişilerin bazı şartları sağlıyor olmaları gerekecek. Adaylarda aranan o özellikler ise şu şekilde paylaşıldı:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşın üzerinde olmak,
  • Açıköğretim harici öğrenci olmamak,
  • Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı bulunmak,
  • İşsiz olmak,
  • Emeklilik veyahut da malullük aylığı almıyor olmak,
  • Mesleğin yapılmasına engel olabilecek devamlı bir sağlık sorunu bulunmamak.