İşkur İş İlanları

İş arayanlar dikkat: TEİAŞ 240 personel alacak! Başvuru şartları

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Firma, farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yüzlerce yeni personele ihtiyaç duyduğunu bildirdi. İşte TEİAŞ’ın güncel personel alımı ilanına dair ayrıntılar…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın sahibi olduğu Türkiye Elektrik İletim A.Ş., yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Birçok farklı noktada faaliyet göstermeyi sürdüren firma, eksik kadrolarını tespit ettiğini ve bunun üzerine de yeni bir personel alımı ilanı düzenlediğini bildirdi.

TEİAŞ’ın Resmi Gazete’de de yayımlanmış olan yeni personel alımı ilanına göre firma farklı pozisyonlarda görevlendirmek üzere yüzlerce işçi alımı gerçekleştirecek. Başvuru süreci devam eden ilan için adaylardan bazı şartları sağlamaları istenecek. Peki, TEİAŞ’ın personel alımı ilanına kimler, nasıl başvuru yapabilir? İşte söz konusu ilana dair merak edilenler…

TEİAŞ PERSONEL ALIMI İLANI AĞUSTOS 2024

Taşra teşkilatında çalıştırmak üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirten TEİAŞ, 9 Ağustos 2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de ‘Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’ doğrultusunda istihdamların gerçekleştirileceğini ifade etti.

TEİAŞ tarafından yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre firma, şu pozisyonlar için eleman alımı gerçekleştirecek:

  • Harita: 5 kişi
  • Elektronik: 18 kişi
  • Elektrik: 217 kişi

TEİAŞ, yukarıda belirtilmiş olan bölümler için toplamda 240 tekniker alımı gerçekleştirecek. Yeni personeller 81 ilin nerede ise tamamında TEİAŞ bünyesinde istihdam edilecek.

TEİAŞ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVUUR DETAYLARI

TEİAŞ’ın tekniker kadrosu için belirlemiş olduğu 240 kişilik alım, iş arayan vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. Alımların ne zaman ve nasıl gerçekleştirileceği merak konusu oldu.

TEİAŞ tarafından yapılan duyuruya göre 5- 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında personel alımı ilanı için başvuru yapılabilecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/ Şube Müdürlükleri ve Türkiye İş Kurumu resmi web sitesi üzerinden kabul edilecek. İşe girmek isteyen adayların başta KPSS’nin ilgili puan türünden 60 puan almış olmaları istenecek. Ayrıca eğitim, yaş ve diğer kriterler de göz önünde bulundurulacak.