Personel Alımı

Nazilli Belediyesi’nden Beklenen Personel Alımı Duyurusu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bulunan belediye, BEDEN İŞÇİSİ pozisyonu için personel alım ilanı yayınladı. Detaylar makalemizde!

Nazilli Belediyesi, Aydın ili sınırları içerisinde faaliyet gösteren ve halkına kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen kurumlar arasında yer alıyor. Belediyenin son zamanlarda yayınladığı bir personel alım ilanı, pek çok kişinin dikkatini çekti. İşte o ilana dair detaylar!

Nazilli Belediyesi’nde Hangi Pozisyona Alım Yapılıyor? Belediye, “BEDEN İŞÇİSİ” pozisyonu için personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Alım, normal statüde ve sadece 1 kişi için yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri ve Diğer Bilgiler Başvurular 31.10.2023 tarihinden itibaren kabul edilecek olup son başvuru tarihi 02.11.2023’tür. Adaylar, Nazilli Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan “VENİ MAH. HÜRRİYET CAD. NO:180 NAZILLI / AYDIN” adresine başvurabilirler. Ayrıca, başvurularla ilgili sorular için “BÜLENT BURMAOĞLU” ile iletişime geçilebilir.

Mülakat Bilgileri Başvuran adaylar arasından uygun görülenler, mülakata çağrılacaktır. Mülakat, 03.11.2023 tarihinde, saat 11:30’da gerçekleştirilecektir.

Başvuru Koşulları Başvuruda bulunacak adayların bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar arasında T.C vatandaşı olmak, medeni haklarına sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, cezaevine girmemiş olmak gibi şartlar bulunmaktadır.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İŞKUR, iş arayan belgesi
  • Güvenlik soruşturması / Arşiv araştırma formu