Personel Alımı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Personel Alımı: Doğalgaz Kaloriferi Uzmanı Aranıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, doğalgaz kaloriferi uzmanı arayışıyla yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İşte başvuru detayları ve şartları...

Tekirdağ’ın kalbinde hizmet veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni bir personel alımıyla gündeme geldi. Belediyenin yayınlamış olduğu resmi belgeye göre, bünyesine katmak istediği “Doğalgaz Kaloriferi” uzmanı için belirli şartlar ve başvuru bilgileri açıklandı.

Başvurular, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan merkez ofisine, İstiklal Mah. Kent Sok. No:3/1 adresine yapılabilecek. Adaylar, başvuru süreçleri hakkında daha fazla bilgi almak için 0282 263 50 01 numaralı telefonu arayarak Müşerref Güner ile iletişime geçebilirler.

Belediye, doğalgaz kaloriferi konusunda uzman bir aday arıyor. Alım, belirsiz süreli olarak planlanmış olup, toplamda bir kişi için geçerli.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor. Ayrıca, doğalgaz yakma, çalıştırma bilgi ve becerisine sahip olunması, Türkiye’de tanınmış bir kurumdan alınmış doğalgaz yakıtlı kalorifer atölyesi sertifikasına sahip olma gibi bazı teknik şartlar da bulunuyor. Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması, herhangi bir terör örgütüne üye olmamış olması gibi genel şartlar da belgenin içerisinde yer alıyor.

Başvuru İçin Gereken Belgeler

Adayların başvuruda bulunurken yanlarında getirmeleri gereken belgeler arasında özgeçmiş, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, ikametgah belgesi, doğalgaz yakıtlı kalorifer atölyesi sertifika fotokopisi yer alıyor.