Genel

Bedriye Kılıç’ın kayboluşuyla ilgili şok iddialar! Eşi Tayfur Kılıç yayını terk etti

Konya’da yaşayan Bedriye Kılıç’tan 3 aydır haber alınamıyor. Ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Eşi Tayfur Kılıç’ın çelişkili ifadeleri ve iddialar ortalığı karıştırdı.

Konya’da yaşayan Bedriye Kılıç’tan 3 aydır haber alınamıyor. Ailesi, kadının eşi Tayfur Kılıç’ın kendilerine yeterli bilgi vermediğini ve şüpheli davrandığını düşünerek Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı’nın programında yapılan araştırmada, Bedriye Kılıç’ın kayboluşuyla ilgili şok iddialar ortaya atıldı.

Eşiyle tartışmış, esrarengiz bir şekilde kaybolmuştu

Bedriye Kılıç’ın ailesi, kadının eşiyle sık sık tartıştığını ve son tartışmalarının ardından esrarengiz bir şekilde kaybolduğunu söyledi. Aile, Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç’ın kendilerine “Kapıyı çarparak gitti, nereye gittiğini bilmiyorum” dediğini ancak bunun gerçeği yansıtmadığını düşündüklerini belirtti.

Eşinin gönderdiği fotoğraf kafaları karıştırdı

Bedriye Kılıç’ın kaybolmasından sonra eşi Tayfur Kılıç, aileye kadının kendisine gönderdiği bir fotoğrafı gösterdi. Fotoğrafta Bedriye Kılıç, başka bir erkekle samimi bir şekilde görülüyordu. Tayfur Kılıç, bu fotoğrafın kadının kendisinden boşanmak istediğinin kanıtı olduğunu iddia etti. Ancak aile, fotoğrafın montaj olabileceğini veya kadının zorla çektirildiğini düşündü.

Müge Anlı ihbarları açıkladı: “Halıya sarılı birini evden çıkarmışlar”

Müge Anlı, Tayfur Kılıç hakkında kendisine ulaşan ihbarları da açıkladı. İhbarlara göre, Bedriye Kılıç’ın kapıya atıldığı gün Tayfur Kılıç’ın babası da evdeymiş. Komşular, çalık seslerini duymuş ama aileden çekindikleri için karakola bildirmemiş. Zaten komşular sürekli kavgalarına şahit oluyorlarmış. İddia şu ki; kavga günü Tayfur Kılıç, halıya sarılı birini babasıyla evden çıkarmış. Bunu da gece yapmışlar. Ekranda gösterilen bir mevki var. Tayfur Kılıç oraya gitmedim diyor ama yalan söylüyor. Tam o gece Tayfur Kılıç ve babasının arabayla o istikamete doğru gittiklerini görenler de var.

Çelişkili ifadeler kullanan Tayfur Kılıç yayını terk etti

Müge Anlı’nın sorularına cevap veremeyen ve çelişkili ifadeler kullanan Tayfur Kılıç, ağlayarak yayını terk etti. Müge Anlı, Bedriye Kılıç’ın akıbetinin ne olduğunu öğrenmek için araştırmalarına devam edeceğini söyledi.