Genel

Kayseri’de 50 Bin TL Değerinde Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

Kayseri’de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun Ayrıntıları

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, Melikgazi ilçesine bağlı Kılıçaslan Mahallesi’nde H.K., Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi’nde A.Ç., F.K., H.O. ve K.S.’nin ikametlerine operasyon düzenleyen ekipler, şahısları gözaltına aldı.

Ele Geçirilen Uyuşturucu Maddeler

Yapılan aramalarda ise çeşitli miktarlarda esrarbonzaisentetik ecza ve metamfetamin gibi uyuşturucu maddeler ile 1 adet hassas terazi ve 1 adet alüminyum folyo rulosu ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 50 bin TL olduğu belirtildi.

Gözaltına Alınan Şahısların Durumu

Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.K., H.O. ve K.S. geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. A.Ç. ve F.K. ise emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kentte uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve vatandaşların ihbar ve şikayetlerini dikkate aldığını bildirdi. Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele konusunda vatandaşların desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, uyuşturucu tacirlerine yönelik ihbarların 155 Polis İmdat hattına bildirilmesini istedi.