Genel

Akhisar’da silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

MANİSA’nın Akhisar ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Ragıpbey Mahallesi 158 Sokak Hilal Üst geçidi yakınında yaşandı. İddiaya göre, Veysel Mızrak (47) isimli şahıs, park halindeki 45 AAD 65 plakalı otomobilinin yanında beklerken, yoldan geçen Meliha Uludağ (47) ve Cansu Dönmez (20) isimli iki kadınla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mızrak, belinden çıkardığı tabanca ile kadınlara peş peşe ateş etti. Kurşunların hedefi olan Dönmez ve Uludağ kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada Mızrak da elindeki silahla kendisini başından vurdu.

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mızrak ve Uludağ’ın olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Ağır yaralanan Dönmez ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Mızrak ve Uludağ’ın cesetleri aynı hastanenin morguna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırının nedenini ve arka planını araştırıyor. Saldırının aşk cinayeti olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayda hayatını kaybeden Mızrak’ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, Uludağ’ın ise boşanmış ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Yaralanan Dönmez’in ise Uludağ’ın kız kardeşi olduğu belirtildi.