Genel

Samsun’da Pazar Esnafı Arasında Kanlı Kavga: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Samsun’un İlkadım ilçesinde pazar yerinde esnaflık yapan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor.

Olay Nasıl Oldu?

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Kale Mahallesi’nde Yabancılar Pazarı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarda esnaflık yapan Kemal Yüksel (42) ile Kadir İş (43) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Yüksel, yanında bulunan tabancayla Kadir İş’i başından vurarak yaraladı. Ardından olay yerinden kaçan Kemal Yüksel, Sevgi Gölü yakınlarında kendisini de başından vurdu.

Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan Kadir İş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İş’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kendisini vuran Kemal Yüksel ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olayın nedenini ve detaylarını araştırıyor. Olay yerinde yapılan incelemede iki tabanca ele geçirildi. Kemal Yüksel’in cesedi ise savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Pazar Esnafından Tepki

Olayın duyulması üzerine pazar yerine gelen diğer esnaflar ise yaşananlara tepki gösterdi. Bazı esnaflar, Kemal Yüksel ile Kadir İş’in arasında daha önce de husumet olduğunu iddia etti. Bazı esnaflar ise olayın şokunu yaşadıklarını ve iki esnafın da tanınan kişiler olduğunu söyledi.