Genel

Karapınar’da kayıp şahsın cesedi otomobilin yanında bıçaklanmış halde bulundu

KONYA’nın Karapınar ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan Ali Türkkol’un (33), arazide kullandığı otomobilin yanında kolundan ve boğazından bıçaklanmış cesedi bulundu. Jandarma cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Kayıp şahıs aranırken cesedi bulundu

Karapınar ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Salur mevkisinde yaşayan Ali Türkkol, ailesi tarafından bir süredir kayıp olarak aranıyordu. Türkkol’un babasına ait 16 R 7404 plakalı otomobiliyle araziye gittiği ve geri dönmediği belirlendi. Ailesi ve yakınları, Türkkol’un bulunması için jandarmaya başvurdu.

Otomobilin yanında hareketsiz yatarken bulundu

Türkkol’un kaybolduğu bölgede arama çalışması yapan jandarma ekipleri, bugün saat 02.00 sıralarında Salur mevkisinde otomobilin yanında hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin yanında yatan kişinin sol kolu ve boğazında bıçak yarası bulunan Türkkol olduğunu ve öldüğünü belirledi.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Türkkol’un cesedi, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Türkkol’un neden ve kimler tarafından öldürüldüğü henüz bilinmiyor. Olayla ilgili detaylı bilgi verilmedi.