Genel

Parkta çocuk kavgası kanlı bitti: Bıçaklar ve havalı tabanca kullanıldı

Bağcılar’da parkta oynayan iki çocuğun arasında başlayan tartışma büyüyerek ailelerin de karıştığı bir kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklar ve havalı tabanca kullanılırken, bir kişi yaralandı. Olay anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Çocukların kavgasına ağabeyi müdahale etti

Olay, pazartesi günü saat 20.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oynayan iki çocuk arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerinden geçmekte olan çocuklardan birinin ağabeyi durumu fark etti ve parka girdi. Ağabey, tartıştığı çocuğu darp etmeye başladı.

Aileler arasında bıçaklı ve silahlı kavga

Çocuğun yakınları da durumu görünce ağabeye müdahale etti ve arbede yaşandı. Kavga daha sonra ailelerden birinin evinin önüne taşındı. İki aile arasında çıkan kavgada bıçaklar ve havalı tabanca da devreye girdi. Biri bıçakla diğeri havalı tabancayla saldırırken, çevredekiler tarafından engellendi. Kavgaya müdahale eden vatandaşlar araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı.

Bir kişi yaralandı, polis inceleme başlattı

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Havalı tabancayla vurulan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın yaşandığı evin önünde inceleme yapan polis ekipleri, delil topladı ve şüphelileri gözaltına aldı. Kavga anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, görüntüler polise teslim edildi.