Genel

Nevşehir-Ürgüp Yolunda Trafik Kazası: 4 Ölü, 2 Yaralı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya iki otomobilin çarpışması neden oldu.

Kazanın Nedeni ve Sonucu

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında Nevşehir-Ürgüp Karayolu Üç Güzeller mevkisinde seyir halinde olan Osman Ç. yönetimindeki 06 BD 4686 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Emirhan Ş. idaresindeki 50 BB 008 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak yoldan çıktı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede her iki araçta bulunan Emirhan Ş, Osman Ç, Osman K. ve Can S’nin olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini tespit etti.

Yaralanan Meryem D. ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişi ise ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yolun Durumu ve Soruşturma

Kazanın ardından bir süre trafiğe kapanan yol, belediye ekiplerinin yaptığı temizlik çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.