Genel

Kırıkkale’de Aldatma Cinayeti: Eşini Başka Bir Erkekle Yakaladığı Adamı Öldürdü

Kırıkkale’de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İ.Y. isimli bir adam, eşi H.Y.’yi evinde Ahmet B. isimli bir erkekle yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan İ.Y., elindeki tabancayla Ahmet B.’ye ateş açtı ve onu öldürdü. İ.Y., daha sonra polis merkezine giderek kendini teslim etti.

Olay Nasıl Gelişti?

Olay, Kaletepe Mahallesi 1036’ncı sokakta bulunan 5 katlı bir apartmanın 4’üncü katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İ.Y., işten eve geldiğinde, eşi H.Y.’yi yatak odasında Ahmet B. ile birlikte buldu. İ.Y., çılgına döndü ve üzerinde taşıdığı tabancayla Ahmet B.’ye defalarca ateş etti.

Silah seslerini duyan komşular durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet B.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ahmet B.’nin cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Kırıkkale Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Zanlı Polise Teslim Oldu

İ.Y., cinayetin ardından kaçmadı ve polis merkezine giderek suçunu itiraf etti. İ.Y., emniyetteki sorgusunda, eşiyle uzun zamandır sorun yaşadıklarını ve onu aldattığını düşündüğünü söyledi. İ.Y., “Eve geldim ve kapıyı açtım. Yatak odasından sesler geldiğini duydum ve içeri girdim. Eşimi başka bir adamla yatakta gördüm. Çok sinirlendim ve tabancamı çıkardım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum.” dedi.

İ.Y.’nin eşi H.Y. de polis tarafından gözaltına alındı. H.Y., ifadesinde, Ahmet B.’yle arkadaş olduklarını ve eşiyle tartıştığı için onunla konuşmaya geldiğini iddia etti. H.Y., “Eşimle aramızda sorunlar vardı ve sürekli kavga ediyorduk. Ahmet benim arkadaşımdı ve bana destek oluyordu. O gün de eve geldi ve benimle konuşmak istedi. Eşim eve gelince çok kızdı ve bize saldırdı.” diye konuştu.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, zanlı İ.Y., “kasten öldürme” suçundan adliyeye sevk edildi. Eşi H.Y. ise “zina” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılacak.

Olayın tanıkları olan komşular ise yaşananlara şaşırdıklarını belirtti. Komşulardan biri, “İ.Y. ve H.Y. uzun zamandır burada oturuyorlardı. Aralarında sorun olduğunu biliyorduk ama böyle bir şey beklemiyorduk. Çok üzüldük.” dedi.