Spor

Galatasaray, Molde maçına hazır

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç’in Molde takımıyla yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde son antrenmanını gerçekleştirdi.

Dinamik ısınma ve pas çalışması

Antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Ardından futbolcular, 3 grup halinde 8’e 2 pas çalışması yaptı. Bu çalışma, hem top kontrolü hem de pas kalitesini arttırmayı amaçlıyordu.

Savunma ve hücum organizasyonları

Pas çalışmasının ardından sarı-kırmızılı ekip, savunma ve hücum organizasyonları üzerinde durdu. Teknik direktör Okan Buruk, oyuncularına taktiksel talimatlar verdi. Molde karşısında alınacak bir galibiyet veya beraberlik, Galatasaray’ı UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına taşıyacak.

Son hazırlık yarın akşam

Galatasaray, Molde ile yapacağı maçın son hazırlığını yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenmanın ardından kafile, kampa girecek. Maç, 30 Ağustos Pazartesi günü saat 22:00’de Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray, ilk maçta Molde’yi deplasmanda 3-2 yenmişti. Bu sonuçla sarı-kırmızılı ekip, rövanş maçına avantajlı bir skorla çıkacak.