Genel

Malatya’da İki Ayrı Trafik Kazası: 2 Yaralı

Malatya’da bugün öğleden sonra meydana gelen iki ayrı trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazaların nedenleri ve sonuçları henüz netleşmedi.

Suçatı Mevkii’nde İş Makinesi Dereye Yuvarlandı

Malatya-Adıyaman karayolu Suçatı mevkiinde saat 14:35 sıralarında, Y.S. yönetimindeki iş makinesi, bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Kazada iş makinesi sürücüsü Y.S. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Y.S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, iş makinesinin dereye düşmesinin nedeni araştırılıyor.

Hekimhan-Yazıhan Yol Ayrımında Kamyonetle Otomobil Çarpıştı

Malatya-Sivas karayolu Hekimhan-Yazıhan yol ayrımında saat 15:20 sularında, Hekimhan istikametinden gelen A.S. idaresindeki 34 CEK 813 plakalı kamyonet ile aynı yöne ilerleyen 44 FR 030 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü A.S. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan kamyonet sürücüsü A.S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. A.S.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsünün ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Kazanın oluş şekli ve nedeniyle ilgili inceleme devam ediyor.