Genel

Kartal’da Rezidans Otoparkında Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Kartal’da dün sabah saatlerinde rezidans otoparkına gelen yüzü maskeli bir kişi, Mehmet Barut adlı bir erkeğe silahla ateş açtı. Barut ağır yaralanırken, saldırgan plakasız bir araçla olay yerinden kaçtı. Olay anları ve saldırganın kaçış görüntüleri rezidansın güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Olay Nasıl Gelişti?

Olay, dün saat 07.30 sıralarında Yalı Mahallesi Kadir Sokak üzerindeki bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile rezidans otoparkına gelen yüzü maskeli bir kişi, husumetli olduğu öğrenilen Mehmet Barut’a silahla 4 kez ateş açtı. Saldırının ardından saldırgan, olay yerine geldiği plakasız araca binerek hızla uzaklaştı.

Yaralının Durumu Nasıl?

Saldırıya uğrayan Mehmet Barut, kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Barut’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırgan Yakalandı mı?

Polis ekipleri olay yerine şerit çekerek inceleme yaptı. Rezidans kameralarını inceleyen ekipler, kaçan saldırganın kimliğini ve aracının plakasını tespit etmek için çalışma başlattı. Saldırının nedeni ve faillerinin yakalanması için soruşturma sürüyor.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Görüntüler

Silahlı saldırının yaşandığı rezidansın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, otomobil ile otoparka giren yüzü maskeli bir kişinin araçtan inerek Mehmet Barut’un yanına yaklaştığı ve silahını çekerek ateş ettiği görülüyor. Barut’un kanlar içerisinde yere düştüğü, saldırganın ise aracına binerek kaçtığı anlar da kameraya kaydediliyor.