Genel

Çorum İnönü Caddesinde Trafik Kazası: 1 Ölü

Çorum’un merkez İnönü caddesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazaya otomobil ve elektrikli motosiklet karıştı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, bugün saat 10:30 sularında Hastane kavşağında meydana geldi. M.T yönetimindeki 06 ZYU 44 plakalı otomobil ile E.Ö. yönetimindeki elektrikli motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle elektrikli motosiklet sürücüsü E.Ö. yola savruldu.

Olay Yerine Ambulans ve Polis Geldi

Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan E.Ö.’ye ilk müdahaleyi yaptı. E.Ö., ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen E.Ö., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. E.Ö.’nün cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Kazaya karışan otomobil sürücüsü M.T ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. M.T’nin alkol testi yapılacağı öğrenildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Trafik Kazalarına Dikkat

Çorum’da son zamanlarda meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda can kaybı yaşandığı görülüyor. Sürücülerin trafik kurallarına uyması, hız yapmaması, dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. Ayrıca elektrikli motosiklet kullanıcılarının da kask takması, emniyet kemeri bağlaması, yaya geçitlerini kullanması önem taşıyor.