Genel

Şişli’de Gece Yarısı Motosiklet Kazası: Kadın Sürücü Ağır Yaralandı

İstanbul’un Şişli ilçesinde gece yarısı meydana gelen motosiklet kazasında bir kadın sürücü ağır yaralandı. Park halindeki başka bir motosiklete çarpan kadın sürücü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle sokakta trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, gece saat 00.00 sıralarında Şişli Harbiye Mahallesi Mim Kemal Öke Caddesi Beşiktaş istikametinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 34 HDK 298 plakalı motosikletle seyir eden kimliği öğrenilemeyen bir kadın sürücü, caddede park halinde duran başka bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletin sürücüsü, kazada ağır yaralandı.

Çevredeki Vatandaşlar İhbar Etti

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü. 50-60 yaşları arasında olduğu tahmin edilen kadın sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis Ekipleri Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Polis ekipleri ise olayın yaşandığı sokakta trafiğin akışını kontrol altına alarak güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, kaza anının görüntülerini kaydeden güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kazaya karışan motosikletler ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Motosiklet Kazalarına Dikkat!

Motosiklet kullanımının artmasıyla birlikte motosiklet kazalarının sayısı da arttı. Motosiklet sürücülerinin trafik kurallarına uyması ve güvenlik önlemlerini alması hayati önem taşıyor. Motosiklet sürerken kask, eldiven, koruyucu giysi gibi ekipmanları kullanmak, hız limitlerine uymak, dikkatli ve tedbirli olmak kazaların önlenmesinde etkili olacaktır. Ayrıca diğer araç sürücülerinin de motosikletlilere karşı saygılı ve dikkatli olması gerekmektedir.