Genel

Denize Düştüğü İddia Edilen Genç Kayıp: Aile Komploya İnanıyor

24 yaşındaki Recep Solmaz, 5 Şubat akşamı arkadaşlarıyla buluşmak için evinden çıktı. Arkadaşlarıyla birlikte Kadıköy sahilinde yürüyüş yapan genç, özçekim yapmak istedi. Ancak iddiaya göre, Recep Solmaz dengesini kaybederek denize düştü. Arkadaşları, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, denizde arama çalışması başlattı. Ancak Recep Solmaz’a ulaşılamadı.

Ailenin Şüpheleri

Recep Solmaz’ın ailesi, oğullarının kayboluşunu kabullenemedi. Aile, olayın bir kaza olmadığını, oğullarının bir komploya kurban gittiğini düşünüyor. Aileyi bu şüpheye sevk eden ise savcılıktan gelen bir bilgi oldu. Savcılık, Recep Solmaz’ın telefon sinyallerini talep etti ve telefonun gece 00:45’e kadar Gaziosmanpaşa bölgesinde sinyal verdiğini tespit etti. Aile, bu durumu anlamlandıramadı.

Ayrıca aile, oğullarının kaybolduğu gün yanlarında olan arkadaşlarının çelişkili ifade verdiğini söylüyor. Bir arkadaşı, Recep Solmaz’ın denize düştükten sonra 15 dakika boyunca sesinin geldiğini iddia ederken, diğer arkadaşı ise ses duymadığını ve düştüğünü gördüğünü söyledi. Aile, arkadaşlarının olayla ilgili gerçeği sakladığını veya işin içinde olduğunu düşünüyor.

Ailenin Çaresizliği

Recep Solmaz’ın ailesi, perişan bir halde. Evlatlarının başına ne geldiğini bilmiyorlar. Hatta hayatta olup olmadığını da bilmiyorlar. Aile, her gün umutla telefon bekliyor. Ancak hiçbir haber gelmiyor.

Aile, devletten yardım istiyor. Olayın aydınlatılmasını ve oğullarının bulunmasını talep ediyor. Aile, “Bizim çocuğumuz öldürüldü mü yoksa bir yerde alıkoyuluyor mu? Bunların hepsinin araştırılmasını istiyoruz. Bizim çocuğumuz bulunsun.” diyor.

Recep Solmaz’ın ailesinin acısına ortak oluyoruz. Umarız en kısa zamanda gerçeğe ulaşılır ve aileye müjdeli haber verilir.