Genel

Zincirlikuyu’da Takla Atan Otomobilin Saniye Saniye Görüntüleri

Zincirlikuyu’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ticari taksiye çarptıktan sonra takla atarak ters döndü. Kazada 2 kişi hafif yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu Kavşağı’nda Sarıyer istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, hızlı giden 33 EGE 07 plakalı otomobil, önünde seyreden 34 TFE 38 plakalı ticari taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki İSTAÇ’ın kulübesine de çarparak takla attı ve ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü ile yanındaki yolcu araç içerisinde sıkıştı.

Kurtarma Çalışmaları

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmanın sonunda yaralılar araçtan çıkartıldı. Hafif yaralanan vatandaşlar tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ticari taksi sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri ise kazanın yaşandığı yolda güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle Sarıyer istikametine trafik akışı bir süre durdu. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiğini gösteren güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.