Genel

Adıyaman Salkımköyü Yakınlarında Trafik Kazası: 3 Yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı aksadı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kaza, Kahta ilçesi Salkımbağı (Alüt) Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A. (34) yönetimindeki 63 ABM 718 plakalı araç ile B.D. (64) yönetimindeki 44 AAV 865 plakalı araç, Salkımbağı (Alüt) Köyü yakanlarında çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da savrularak yol kenarına çıktı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Yaralılara Müdahale

Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Sürücüsü B.D. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan M.D.(62) ve H.A.(34) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kaza nedeninin belirlenmesi için çalışma yaptı. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışının bir süre aksadığı bildirildi.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.