Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kaç lot verir? Hangi bankalarda? Kayseri Şeker halka az ne zaman başlıyor? Talep toplama tarihleri

Geçtiğimiz günlerde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kayseri Şeker Fabrikası halka arzın onaylandığını duyurmuştu. Bunun üzerine yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler internet üzerinden Kayseri Şeker halka arz ne zaman? Kayseri Şeker kaç lot verir? Hangi bankalarda işlem görür? Gibi sorulara yanıt arıyor.

Kayseri Şeker Borsa İstanbul’da KAYSE bist kodu ile işlem görecek. Gelen bilgiye göre bütün lotların satılması halinde 1,7 milyar TL olacak. Son dönemlerde peş peşe açıklanan halka arzlar yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

ARAŞTIRMA KONUSU OLDU

Yatırımcılar arama motorlarında Kayseri Şeker Fabrikası hakkında bilgi toplamaya başladı. Kayseri Şeker Fabrikası halka arz ne zaman, kaç lot verir? Kayseri Şeker Fabrikası halka arz eşit mi oransal mı olacak? Detaylar belli oldu!

KAYSERİ ŞEKER HALKA ARZ NE ZAMAN?

Kayseri Şeker halka arz tarihi 10 – 12 Mayıs olarak duyuruldu.

KAYSERİ ŞEKER HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Kayseri Şeker halka arz Pay 106,000,000 Lot olarak belirlendi. Halka arz fiyatı 16,27 TL olduğu duyuruldu. Halka arz büyüklüğü 1.7 Milyar TL olarak belirlendi.

Kayseri Şeker Fabrikası halka arz eşit dağıtım olacağı da gelen bilgiler arasında. Halka arz sonuçları da talep toplamadan sonra duyurulacak.