Genel

Genç Parti İzmir Milletvekili Adayı Avukat Metin Altmışkara seçmene seslendi! Herkese 10 bin Euro ödeme, Çiftçiye ve teknolojiye 100 milyar Euro yatırım, genel af ve daha fazlası…

Genç Parti İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Avukat Metin Altmışkara partisinin seçim vaatlerini tek tek sıraladı. 14 Mayıs seçimlerinde Genç Parti’yi Meclis’e göndermeleri halinde asgari ücretliye, depremzedeye, çiftçiye, köylüye, gençlere ve adalet mağdurlarına önemli vaatler sunan Metin Altmışkara seçmene seslendi.

HERKESE 10 BİN EURO VATANDAŞLIK PARASI

Milletvekili seçimlerinde Genç Parti’miz seçimlere giriyor. Kurucu Başkanımız Sn. Cem Uzan’ın da duyurmuş olduğu gibi 18 yaşından büyük her Türk vatandaşına 10 bin Euro vatandaşlık parası vereceğiz. Bu para 29 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yaş gününde doğuştan TC vatandaşı olanların banka hesaplarına yatacak. Genç Parti olarak 4 kişilik aileye toplam 40 bin Euroo ödeme yapacağız. Genç Parti’yi Meclis’e göndermek siz değerli kardeşlerimizin elinde.

DEPREM MAĞDURLARINA MÜSTAKİL EV

Deprem mağduru kardeşlerimizin yaralarını sarmak adına Genç Parti’miz 200 milyar Euro bütçe ayıracak. Bu para ile 11 ilde dünya standartlarında müstakil evler inşa ettirip her birini boynu bükük kalan depremzede kardeşlerimize ve ailelerine teslim edeceğiz. Deprem bölgesinin yeniden şehirleşmesi için oylar Genç Parti’ye!

ÇİFTÇİ VE KÖYLÜYE 100 MİLYAR EURO DESTEK

20 yıldır adam yerine konmayan, din ve iman ile kandırılıp emeğinin karşılığını alamayan çiftçi ve köylü kardeşlerimiz! Ekmek için Ukrayna’dan buğday alan bu düzen yerine birlikte üretip birlikte kazanacağımız sisteme geçeceğiz. Tarım ve hayvancılığı yeniden ayağa kaldırıp emekçi çiftçilerimize alın terinin hakkını kuruşu kuruşuna teslim edeceğiz. Genç Parti olarak tarımsal kalkınmaya ayırdığımız 100 Milyar Euro’nun çiftçi ve köylüye ulaşması için oylar Genç Parti’ye!

TEKNOLOJİ YATIRIMLARI, ASGARİ ÜCRET, EMEKLİ MAAŞI, GENEL AF VE ÖTV

Genç Parti 100 Milyar Euro yatırımla robotx, sılıconchıps, AI yapay zeka, güneş panelleri gibi gelişmiş teknolojileri destekleyip gençlerin geleceğine harcayacağız. Asgari ücreti 1000 Euro yapıp Euro kuruna sabitleyeceğiz. Son 20 yılda adalet mağdurlarına genel af çıkaracağız. Temel özgürlükler kapsamında içkiden ÖTV’yi kaldıracağız. Daha aydınlık ve dinamik bir gençlik için Genç Parti’yi Meclis’e gönder, After Parti’yi başlat!