Editörün SeçtikleriGündem

İzmir’in lüks sitesinde çok büyük yangın: Camdan atlayanlar oldu! Sabaha karşı anca kontrol altına alındı..

Gelen bir son dakika haberine göre dün gece İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan lüks bir sitede büyük bir yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde bütün siteye yayıldı. Bazı vatandaşlar yangından korunmak için camdan atladı. Peş peşe patlamalara neden olan yangın ancak 7 saat sonra söndürülebildi.

Sağlık Bakanı Koca’da önemli açıklamalarda bulundu. Yangından 7 kişinin etkilendiği ifade edilirken, yangına müdahale hem havadan hem de karadan oldu.

ÇOK SAYIDA EKİP KATILDI

İzmir’in Narlıdere ilçesi Yenikale Mahallesi’nde bulunan 4 bloklu bir sitenin 8 katlı binasında sebebi henüz bilinmeyen bir durumdan yangın çıktı. Çıkan yangın kısa süre içerisinde bütün dairelere sıçradı. Olay yerine hemen çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi. Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA’lar ile AFAD ve UMKE ekipleri de çalışırken, ilerleyen saatlerde ise bir söndürme helikopteri de çalışmalara katıldı bilgisi geldi.

PEŞ PEŞE PATLAMALAR MEYDANA GELDİ

Yangından zaman zaman patlama sesleri geldi. Bina sakinleri ekipler tarafından kontrollü bir şekilde tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken can kaybı ya da yararlanmanın olmadığı son dakika olarak aktarıldı. Yangının ise trafodan kaynaklı olduğu söyleniyor.