Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Mahkeme kararını verdi: Kızılcık Şerbeti’nin akıbeti belli oldu! Show TV Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

Show TV’nin sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümdeki bir sahne gerekçesi ile 5 kez yayın durdurma cezası almıştı. Cezaya rağmen yeni bölümünü yayınlamak üzerinde olan Show TV’de yayın birden yarıda kesilip yerine “İslamofobi” belgeseli yayımlandı. Bunun üzerine izleyecekler Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? sorusunu sormaya başladı.

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğren ve Sıla Türkoğlu gibi önemli isimlerin olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili mahkeme son kararı verdi! Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu. Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlanacak mı? İşte detaylar:

DİZİ BİRDEN YARIDA KESİLMİŞTİ

RTÜK’ün radarına takılan dizinin son bölümü özet sırasındayken birden yayın kesilmiş yerine “İslamofobi” isimli bir belgesel yayımlanmaya başlamıştı. Bu durum karşısında şaşıran izleyiciler yeni bölümlerin yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı.

MAHKEME KARARI VERDİ

Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre mahkeme dizi ile ilgili kararını verdi. Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili beklenen karar çıktı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün almış olduğu kararı bozdu. Show TV’nin sevilerek takip edilen dizisi Cuma gününde yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmaya devam edecek.