Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

İmam nikahı da kıydı: Kadınlarla görüntülenen Kadir Doğulu ile ilgili şok iddia! “Ailesinden istemeye gitmiş”

Geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu’nun bir barda samimi bir şekilde görüntülendiği görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Eşi Neslihan Atagül’e olan aşkını her fırsatta dile getiren Doğulu’nun arkadaşı Aras Bulut İynemli’nin uyarılarına rağmen kadınlara sarılmaya devam etmesi herkesi şoke etti. Kadir Doğulu ile ilgili bugün şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı. Ortaya atılan iddiaya göre ünlü oyuncu başka bir kadın ile birlikte yaşıyor, imam nikahını da kıydığı söyleniyor.

Kadir Doğulu’nun bir kadınla olan samimi görüntüleri sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı. İddiaya göre mekanda arkadaşı ile olan Kadir Doğulu, Aras Bulut İynemli’nin uyarılarını dikkate almayarak eğlendi.

BAŞ HARFİ ”S”

Eşine her fırsatta aşık olduğunu dile getiren Kadir Doğulu ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Doğulu uzun zamandır baş harfi “S” olan bir kadın ile birlikte yaşıyor.

“AİLESİNDEN İSTEMEYE GİTMİŞ”

Doğulu hakkında, 2. Sayfa’da “Kadına ev açmış hatta imam nikahı da yapmış bu durumu Neslihan da biliyormuş. Hatta kadını ailesinden istemeye gitmiş” denildi. Bu iddialar sosyal medyada bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi.