Editörün SeçtikleriGündemPolitika

Ankara kulislerine bomba düştü! Erdoğan o 3 ismi görevden alacak: Performanslarından hiç memnun değil

Türkiye seçime her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor. AK Parti Genel Merkezi’nden gelen bir iddiaya göre Erdoğan performansından memnun olmadığı 3 ismi seçimden sonra görevden alacak. 3 Genel Başkan Yardımcısını görevden almayı planlanan isimler, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına çekilecek. İşte detaylar..

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyor. Partiler ise seçim sonrası yeni dönem için hazırlıklara çok başladı bile.

EKONOMİDE DEĞİŞİKLİK

AK Parti kulislerinden gelen iddiaya göre ekonominin Mehmet Şimşek’e teslim edileceği ifade edildi AK Parti kulislerinde Erdoğan seçimlerden sonra kabinesinde değişiklik yapacak. Değişiklik yapılacak alanların başında ekonomi bulunuyor. Ekonomi Politikalarının Mehmet Şimşek’e teslim edilmesi beleniyor.

3 İSİM GÖREVDEN ALINACAK

Erdoğan performansından memnun olmadığı 3 Genel Başkan Yardımcısını kesin olarak görevden alarak Cumhurbaşkanı Danışmanlığına çekecek. Erdoğan’ın yeni A takımı üzerinde çalıştığı ifade ediliyor.

2 BAKAN KESİN OLMAYACAK

Kritik görevi ve tecrübesi sebebiyle Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın ise göreve devam edecekken, Dışişleri, İçişleri, Eğitim ve Sağlık’ta yeni genç isimlere yöneleceği iddia ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un özel işleri sebebiyle milletvekili adayı olmayarak seçimden sonra görevden ayrılacakları kesinleşti