Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

MasterChef yarışmacısı feci kaza yaptı: Aracı hurdaya döndü! Son dakika duyuruldu

Gelen bir son dakika haberine göre Düzce’de korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Bariyerlere çarparak ağır hasar alan araç içerisinde yaralı olan sürücünün sevilen MasterChef yarışmacısı olduğu öğrenildi.

MasterChef yarışmacısı Yağız Özçelik, Düzce’de korkunç bir kaza yaptı. Bariyerlere çarparak ağır hasar alan otomobilden yaralı olarak kurtuldu. Aracın bariyerlere çarpmasıyla hurda dönen yarışmacı, araç içerisinden yaralı olarak kurtuldu.

BARİYERLERE ÇARPTI

Korkunç kazanın dün D-100 Karayolu Kapıcı Sapağı’nda meydana geldiği belirtildi. Gelen habere göre Düzce’den Sakarya istikametine seyir halinde ilerleyen Yağız Özçelik’in kontrolünde olan araç direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle araç bariyerlere çarparak durabildi.

“ARAÇTA TEK BAŞIMAYDIM”

Kazayı görev vatandaşlar hemen yardıma koştu ve aracın devrilmemesi için tahtalar sabitlendi. Yaralanan Özçelik, ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkarıldı. Hemen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi gören MasterChef yarışmacısı Özçelik sosyal medya hesabı üzerinden, “Arkadaşlar trafik kazası geçirdim. Tek başımaydım araçta. Çok şükür iyiyim” açıklamasında bulundu.