Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Petrol için yeni karar! Mayıs ayından itibaren başlayacak: Akaryakıt fiyatları değişecek: 3 Nisan güncel benzin motorin LPG fiyatları

Petrol fiyatları için yeni bir kararın alındığı duyuruldu. Mayıs ayından itibaren, OPEC+ günlük olarak 1 milyon varili aşan petrol üretimi kesintisine gitme kararı aldı. Temmuz ayında Rusya2nın hareketi sonrasında ortalama 1,6 milyon varillik bir kesinti yapılmış olacak. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre bu durum ilk olarak benzin fiyatlarında etkisini gösterecek.

Petrol için yeni kararın alındığı açıklandı. Mayıs ayından itibaren başlayacak. Akaryakıt fiyatları değişiyor. 3 Nisan güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları belli oldu. İşte son rakamlar ve gelişmeler..

PETROL PİYASASI HAREKETLENDİ

Petrol piyasası bankacılık sektöründeki kriz sonrasında hareketlendi. OPEC+ tarafından yeni bir sürpriz kesinti kararı açıklandı. Buna göre günlük 1 milyon varili aşan üretim kesintiye uğrayacak. Bu kararı alan ülkelerden biri olan Suudi Arabistan’dan gelen habere göre bu yılın Mayıs ayının sonuna kadar petrol üretimi günlük 500 bin varil düşecek.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 21,35 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 20,44 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 12,09 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin fiyatı: 21,75 TL

Motorin fiyatı: 20,84 TL

LPG fiyatı: 12,10 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı: 21,73 TL

Motorin fiyatı: 20,92 TL

LPG fiyatı: 11,88 TL