Bilim, TeknolojiEditörün SeçtikleriGündem

Instagram sayfası şu anda kullanılamıyor hatası nasıl düzeltilir? Instagram açılmıyor: 31 Mart Instagram erişim sorunu

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram bugün pek çok kullanıcının canını sıktı. Çoğu kişi bu sabah saatlerinden itibaren uygulamaya erişmekte sorun yaşıyor. Çoğu kişi profiline girmek istediklerinde Instagram sayfası şu anda kullanılamıyor hatası ile karşılaşıyor. Peki, Instagram sayfası şu anda kullanılamıyor hatası nasıl düzeltilir? Instagram açılmıyor: 31 Mart Instagram erişim sorunu çözümü ne?

31 Mart Instagram sorunu günün en çok araştırılan konuları arasında. Bugün itibarıyla kullanıcılar uygulamayı kullanmakta sorun yaşıyor. Bu sebeple de internet üzerinden Instagram çöktü mü? Araştırmaları hız kazandı. Peki, Instagram sayfası şu anda kullanılamıyor hatası çözümü ne?

ISNTAGRAM SAYFA ŞU ANDA KULLANILAMIYOR HATASI ÇÖZÜMÜ?

Instagram sayfası şu anda kullanılamıyor hatası çözümü araştırıyor. Kullanıcılar konunun neyden kaynaklandığını bilmiyor. Çözüme ilişkin henüz bir açıklama gelmezken konu Youtube ve Twitter gibi diğer uygulamalarda da gündem oldu.

31 MART INSTAGRAM SORUNU

31 Mart Cuma Instagram sorunu için henüz bir açıklama gelmedi. Ancak durum downdetector sitesinde bulunan istatistiklere yansıdı. Sorunun kaynağı henüz bilinmiyor. Detaylar belli olunca sizlere aktaracağız..