Editörün SeçtikleriGenelKültür-sanat

Usta Yeşilçam oyuncusundan üzücü haber! Bugün duyuruldu: 4 sene önce kanseri yenmişti

Gelen bir son dakika haberine göre Şaşkın Milyoner ve Orta Direk Şaban gibi önemli yapımlardan tanınan usta Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan 4 yıl önce atlattığı kansere yeniden yakalandı. Özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Öztan sağlık durumuna ilişkin son detayları aktardı.

Usta oyuncu Öztan, geçen hafta kansere yakalandığını duyurmuştu. Bahar Öztan tedavi sürecinin başladığını ve 3 ay sonra ameliyat olacağını belirtti. Öztan, “3 aylık bir tedavi, arada bir ameliyat olacağım. Sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı” dedi.

INSTAGRAM ÜZERİNDEN PAYLAŞTI

Instagram hesabı üzerinden yeğeni ile birlikte hastanedeki fotoğrafını paylaşan Öztan, “Halasını hastaneye ziyarete gelmiş. Güzel gülücükleriyle moral verdi. Mis kokusu beni bir müddet idare eder. Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum” yazdı.

DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Öztan daha önce yaptığı açıklamada, “Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım” demişti.