EkonomiEditörün SeçtikleriGenel

Acil duyuruldu: Bu bankanın müşterisi olanlar hemen baksın! 1 hafta içinde hemen başvurmanız gerekiyor

Bankalar son dönemlerde kampanya açıklamalarında bulunmaya devam ediyor. Özellikle bu bankada hesabı olan vatandaşların dikkatli olması gerektiğinin altı çizildi. Bir hafta içerisinde hemen işlem yapmanız gerekiyor. İşte detaylar ve yapılan açıklama:

Ülkemizin en önemli bankalarından biri olan Garanti Bankası önemli bir açıklama yaptı. Vatandaşların ekonomik sıkıntılarının arttığı bu dönemlerde yüz güldüren açıklama geldi. Banka yaptığı açıklamasında bir hafta içerisinde işlem yapılması halinde hızlı kredi başvurusu yapılabilecek. Detaylar belli oldu

5 DAKİKA İÇERİSİNDE ÖDENECEK

Garanti Bankası kampanya dahilinde vurgulanan şartları sağlayanlara kısa süre içerisinde kredi ödemesi yapılacak. Hesaplarına yatırılacak olan ve onaylanan kredileri hemen kullanmak isteyenler detayları merak ediyor.

Garanti müşterisi olan vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar 24 aya varan vade imkanı ile kredi tutarına aynı gün içerisinde ulaşım sağlayabilecekler.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin şubeye gitmesine gerek kalmayacak. Mobil uygulama üzerinden de başvur yapabilirsiniz. Gelir belgesiz ve masrafsız bir şekilde 100 bin TL’ye kadar kredi onayı alınması halinde aynı gün içerisinde ödemeniz hesaplara yatırılacak.

5 DAKİKALIK BAŞVURU

5 dakikalık başvuru işleminden sonra talep ettiğiniz kredi tutarı hesabınıza anında yatırılıyor. Kredi kullanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiği belirtildi.