Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Asgari ücretli ve emekliye çıldırtan haber: Ek zam tarihi belli oldu: Resmen açıklandı! O tarihten itibaren ..

Asgari ücretli ve emekli vatandaşlar bu yıl ciddi oranda zam almıştı. Ancak zamlar artış gösteren enflasyon karşısında erimeye başladı. Asgari ücretli ve emekliyi sevindiren haber geldi! Resmen belli oldu. Ek zam ile ilgili detaylar haberimizde

Emekli ve asgari ücretliye müjde. Ek zam geleceği duyuruldu. Konuya ilişkin iddialar son dönemlerde kulislerde sıkça konuşuluyor. Ek zam geleceği belirtildi. Uzmanlar emekli ve asgari ücretliye bayram ettirecek haberi açıkladı. İşte ek zam için detaylar..

MAAŞLARA GELECEK ZAMLAR BEKLENİYOR

Memur, emekli, asgari ücretliler maaşlarına geleceği iddia edilen zammın tarihini merakla bekliyor. Yılbaşında verilen maaş zamları hızla yükselmeye başlayan enflasyon karşısında eridi. Bu sebeple vatandaşlar ek zam beklentisine girdi.

ARA ZAM GELECEK İDDİASI

Yaklaşan seçimler sonrasında ara zam iddiaları kulisleri hızlandırmaya başladı. İlk zam haberi emekli vatandaşlar için duyuruldu. Gelen bir iddiaya göre AK Parti emekli maaşlarına yapılacak zam oranını yüzde 45 olarak belirlemişti. Ancak Erdoğan zam olarak yüzde 30 şeklinde açıklama yaptı. Kalan yüzde 15’lik zam seçim öncesi müjde olarak açıklanacak.

AK Parti 10 Mart tarihinde seçim programını duyuracak. Ek zamma ilişkin detayların bu tarihten sonra sırayla açıklanması bekleniyor.